David & Goliat 2011

Spread the love

Het beste verhaal van 2011!

Een stel in Florida kreeg van de Bank of America een ‘foreclosure notice’. Oftewel: hun huis zou geveild gaan worden omdat ze hun hypotheek niet betaalden. Eén klein probleempje was echter dat ze helemaal geen hypotheek hebben. Ze hadden het huis contant gekocht.

Ze benaderden 25 advocaten, maar geen van hen durfde de strijd tegen deze gigant aan. Toen vonden ze Todd Allen, een ervaren net begonnen advocaat die de strijd wel aandurfde, en met succes: Hij won!

De rechter veroordeelde Bank of America tot het betalen van de gerechtelijke kosten, iets minder dan $ 3000,-. De Bank of America weigerde dit echter te betalen, en als tegenzet ging het echtpaar met de sheriff en een verhuisbedrijf naar de Bank of America en legden beslag op de bezittingen van de Bank of America. De sheriff ging mee naar binnen, liep naar de manager van de bank en overhandigde de beslaglegging en verklaarde dat alles wat niet vastzat meegenomen zou worden door ervaren beslagleggers.

Volgens de verslaggever is dit, terecht, het een na beste verhaal wat hij ooit gehoord heeft, en de hele wereld moet het horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *