Palestijnse misleiding

Spread the love

Op 11 maart twitterde @ManaraRam een foto van een meisje wat volgens de betreffende tweet door Israëlisch geweld om het leven zou zijn gekomen.

Later die dag ontvingen wij de volgende tweet:

avimayer: To clarify, @ManaraRam has tweeted a photo of a girl who died in an accident in 2006, claiming she was injured by an Israel airstrike today

Bron

Pas op 18 maart verscheen het volgende bericht:

Correction: I tweeted the photo believing it was from the last round of violence & it turned out to be from 2006 This is my personal account

Zoals u zelf kunt zien volgen de posters van de foto @avimayer. Dat betekent dus dat de misleidende foto BEWUST minimaal 7 dagen op internet heeft gestaan om Israël vals te beschuldigen! De oorspronkelijke tweet met de betreffende foto hebben wij niet meer kunnen vinden.

Dit gedrag lijkt sprekend op het gedrag van SP-politica Anja Meulenbelt die een heel weekend zwijgt in alle talen, en na de eerste gericht slag van Israël een nachtwake voor Palestina organiseert. Toch opmerkelijk als u bedenkt dat er op dat moment al ca. 130 raketten vanuit Gaza op Israël waren afgevuurd en er 200.000 jonge kinderen niet naar school konden, maar in schuilkelders moesten verblijven.

WAARSCHUWING:

Het account van @ManaraRam is een aaneenschakeling van aantoonbaar onjuiste berichten en belachelijke stemmingmakerij gericht tegen de VS & Israël. Alle meldingen dat Gaza onder vuur ligt, wat later slechts enkele gerichte acties bleken te zijn, staan uitgebreid vermeld, maar niet één van de meer dan 150 raketten die hetzelfde weekend op Israël werden geschoten wordt genoemd. Dit account blinkt dus uit in eenzijdigheid en gebrek aan objectiviteit!

Op het account wordt ook naar diverse pro-Palestijnse sites gelinked. Wij hebben een aantal pro-Israël reacties gepost, gebaseerd op controleerbare feiten, maar die worden eenvoudigweg weggemodereerd door de webmaster.

 

Eén antwoord op “Palestijnse misleiding”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *