BBC vertoont tekenen van de eindtijd

Spread the love

Getuige de uitspraak van de directeur van de BBC

Ronvanderspoel: Column geschreven over de uitspraak van dir. BBC: “We’ll mock Jesus but not Mohammed”. Voor christenen is het minder erg dan voor Moslims?!

Bron

Eén van de duidelijke tekenen van de eindtijd is de vervolging van Joden en Christenen. Deze BBC-directeur doet dus niets anders dan de tijd waarin we leven bevestigen. Hopelijk weet hij ook waar zijn houding toe zal gaan leiden, zowel voor Joden als Christenen als voor hemzelf.

Uiteraard geeft deze houding ook zijn angstige natuur aan. Hij wil graag kwetsen, maar durft daar alleen partijen voor te nemen die toch niets terug zullen doen. Hij was waarschijnlijk ook een van de pestkoppen op het schoolplein, maar dan alleen van de brugklassertjes, want van zijn eigen niveau durfde hij niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *