Abbas eert nazi-oorlogsmisdadiger en andere jodenmoordenaars

Spread the love

De zogenaamd gematigde Abbas hield persoonlijk een toespraak op de Palestijnse staatstelevisie op 4 januari, om jodenmoordenaars en nazi-oorlogsmisdadigers te eren

Mahmoud Abbas:

Op de verjaardag van Fatah vernieuwen wij de belofte aan onze gelukkige martelaren. Wij verbinden ons ertoe om verder te gaan op het pad van de martelaar, onze broeder Abu Ammar, en zijn kameraden en broeders, de leiders van strijdende facties – van alle martelaren.

Ik noem de martelaar Abu Jihad, Khalil Al-Wazir, de martelaar Abu Iyad ………., de martelaar Samir Ghosheh, en de martelaar van vandaag, de martelaar van de Intifada, Abu Al-Abd Khattab. Allah zij genadig over hen allen.

Daarnaast waren er nog tienduizenden martelaren en helden. Hier moeten we denken aan de pioniers – de Grootmoefti van Palestina, Hajj Mohammed Amin Al-Husseini, evenals Ahmad Al-Shukeiri, de oprichter van de PLO, en Yahya Hamouda, het hoofd van het PLO Uitvoerend Orgaan. En laten wij niet vergeter de martelaar Izz al-Din al-Qassam, die ons leidde naar de opstand van 1936

Achtergrond

De door Abbas vereerde terroristen hebben de moord op heel veel Israelische burgers op hun geweten.
Een dieptepunt is zijn lof voor de nazi-oorlogsmisdadiger de grootmoefti van Palestina, Mohammed Amin Al-Husseini. Dit was de eerste Palestijnse leider, door wiens religieus geinspireerde Jodenhaat het conflict begon. Hij organiseerde islamitische SS legereenheden. Hij was persoonlijk verantwoordelijk voor de dood van honderden Europese Joodse kinderen in de gaskamers. Hij maakte Arabische uitzendingen voor nazi radio Berlijn met oproepen om Joden te vermoorden, zoals in 1944:

Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor Allah, de geschiedenis en onze religie.

De toespraak was vanwege de viering dat het 48 jaar geleden was dat zijn organisatie Fatah haar eerste terreuraanslag pleegde.

Bron: Nieuwsbrief Likud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *