BDS fail in Nederland

Spread the love

Onder druk van hun klanten heeft Jumbo besloten om Israëlische producten weer in de schappen te leggen

Producten uit Israël, inclusief de producten uit Judea en Samaria, zijn terug in de schappen van Nederlandse winkels. We hebben gezocht op internet, maar deze berichtgeving wordt door de Nederlandse media weer eens massaal geboycot. Goed nieuws verkoopt niet.

Jumbo heeft aangegeven dat het Israëlische producten weer opneemt in het assortiment, inclusief de producten uit Judea en Samaria.
We hebben via onze site al vaker aangetoond dat de hele BDS-beweging alleen maar steunt op leugens, elke feitelijke grond voor haar aantijgingen mist en zich daarmee eenvoudigweg schuldig maakt aan ordinair antisemitisme. Helaas hebben we ook gezien dat zelfs grote bedrijven niet immuun blijken te zijn en niet in staat zijn om door de leugens heen te prikken. Daarmee steunen bedrijven en particulieren, van wie het grootste deel ongewenst, de haatcampagne die de vrede in het Midden-Oosten verder weg brengt dan ooit.

Gelukkig mogen we nu zien dat er een kentering in de samenleving gaande is. Blijkbaar gaan van steeds meer mensen hun ogen open en doorzien ze de leugens die BDS hanteert om één volk weer eens te discrimineren en het liefst uit te roeien.

Steun aan BDS is een misdaad tegen de mensheid.

 

Bron: Israel National News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *