Moordenaars tieners wacht royale beloning

Spread the love

–  dankzij ‘ontwikkelingshulp’

Israël is de daders van de brute kidnapping en moord van drie Israëlische tieners op het spoor en zal deze vermoedelijk snel arresteren.
Die gevangenschap geeft hen dan recht op een megasalaris van de Palestijnse Autoriteit, dat direct maandelijks op hun bankrekeningen zal worden gestort.

Immers, hoe erger de misdaden van Palestijnse terroristen, hoe langer de gevangenisstraf, des te hoger het salaris dat zij direct maandelijks gestort krijgen van de Palestijnse Autoriteit.

Dat geldt ook voor de moordenaars van kinderen, zoals eerder de terroristen die in 2011 de ouders en drie kinderen van de familie Fogel vermoordden, en daarbij de baby zelfs onthoofdden.
Ook zij krijgen een topsalaris als beloning en worden als helden gepresenteerd op de officiële Palestijnse televisie.

Dit is volstrekt strijdig met de letter en geest van de gesloten vredesakkoorden, die door de EU zijn gegarandeerd.
Toch wordt deze aanmoediging en beloning van oorlogsmisdaden mogelijk gemaakt door de massale begrotingssteun van de EU en Europese donoren, zoals Nederland.

Minister Timmermans verschuilde zich in zijn antwoorden op Kamervragen op 13 juni 2014 hierover achter een rookgordijn: “De kwestie kan niet worden losgezien van de bredere context van het Palestijns-Israëlisch conflict.”
Als nu juist iets nodig is om dit conflict en alle andere conflicten in het Midden-Oosten op te lossen, is het duidelijk maken dat welbewuste moord op burgers onaanvaardbaar is – of dat nu Joden, homo’s, christenen, soennieten of sjiieten zijn.

De moord op de tieners is door minister Timmermans veroordeeld: “Ik hoop dat de daders snel worden gevonden en voor de rechter verantwoording afleggen voor deze laffe gruweldaad.”
Maar voegt hij ook zelf de daad bij deze woorden? Gaat hij nu wel tegen de Palestijnse Autoriteit zeggen dat aanmoediging en beloning van moord onaanvaardbaar is? Dat veroordeling door de rechter geen megasalaris meer mag betekenen?
Dus dat de massale begrotingssteun ophoudt, tenzij het betalen van megasalarissen aan Palestijnse terroristen stopt?

Zie ook: Verbijsterende antwoorden minister Timmermans

Eén antwoord op “Moordenaars tieners wacht royale beloning”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *