nu.nl weer eenzijdig

Spread the love

Wel een artikel over Israëlische beschietingen op huizen van hoge leiders Hamas, maar nog steeds geen woord over Dror Hanin, burgerslachtoffer aan Israëlische zijde.

Dit artikel beschrijft, waarschijnlijk weer met de nodige inkleuring, het offensief wat de IAF uitvoerde tegen hoge leiders van Hamas. Een gerechtvaardigde actie in tijd van oorlog, en gezien de weigering het staakt het vuren te accepteren, maken deze leiders duidelijk dat zij zelf oorlog willen.

Zoals in een eerder artikel vermeld is er inmiddels ook een burgerslachtoffer aan Israëlische zijde gevallen. Diverse internationale media berichtten hier al over, maar de Nederlandse media zwijgen in alle toonaarden. Niet alleen via de zoekmachines, maar ook via de eigen sites is niets te vinden.

Geen enkel resultaat op de site die claimt het laatste nieuws als eerste te brengen
Geen enkel resultaat op de site die claimt het laatste nieuws als eerste te brengen

Helaas is het laatste nieuws dus weer niet als eerste op nu.nl te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *