Het kan wel!

Spread the love

Volgens onze ‘leiders’ is het uitzetten van mensen niet mogelijk. Soms verschuilt men zich achter Europese regeltjes, soms achter eigen regeltjes, soms achter internationale verdragen.

Maar klopt dit wel?

Onderstaan een artikel van persbureau ANSA:

Italië heeft de Marokkaanse imam Raoudi Albdelbar het land uit gezet. Dien had tijdens een preek in zijn moskee vorige week vrijdag allah opgeroepen alle Joden te doden, ’tot de laatste man’. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano is er sprake van discriminatie, aanzetten tot geweld en religieuze haat en zware verstoring van de openbare orde. De preek van Abdelbar in de moskee van San Donà di Piave in de provincie Venetië was op video opgenomen en gepubliceerd op een pro-Israëlische website, aldus persbureau ANSA

Italië is onderdeel van Europa, dus Europese regelgeving biedt voldoende ruimte om tot uitzetting over te gaan.

In het verleden zijn internationale verdragen meermalen eenzijdig opgezegd, of eenzijdig uitzonderingen aan toegevoegd, dus dat kan de reden ook niet zijn.

Eigen regeltjes maken we zelf, dus kunnen in eigen land aanpassen en gezien de roep van het volk is dat in ieder geval hard nodig. Dus ook daar is geen feitelijke blokkade.

Wat dan overblijft is een vaag verhaal. Mocht iemand hier het antwoord op weten, dan horen wij dat graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *