Krom wordt recht gemaakt

Spread the love

Het Hof van Justitie van de Europese Unie heeft woensdag bepaald dat Hamas verwijderd moet worden van de terreurlijst.

In dit artikel wordt melding gemaakt van de beslissing van het hof van justitie van de EU. Dan vraag je je werkelijk af onder welke steen de mensen die tot deze conclusie komen de afgelopen tijd hebben geleefd.

Hebben zij de aanslagen gemist? De vele raketbeschietingen? De oproepen tot volkerenmoord? De ontdekte tunnels? De vermoorde arbeiders die deze tunnels onder dwang aan hebben gelegd? Het gebruikt van menselijke schilden? De zelfmoordaanslagen? De ontvoerde en vermoorde tieners? De Gaza-oorlog?

Hierbij past alleen maar verbijsterde verwondering. Dit besluit is met geen enkele normale of rationele overdenking of argument te bedenken of uit te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *