Er kan weer een nieuwe letter aan LHBTQPD worden toegevoegd

Spread the love

In Engeland is een nieuwe beweging ontstaan. En ook deze nieuwe groep is natuurlijk bang voor discriminatie, want dat is iedereen tegenwoordig. Maar het levert wel weer een nieuwe letter in de afkorting op…

En die nieuwe letter levert gelijk een probleem op, want het is ook een “D”. De “P’ en de “D” zijn in Nederland nog niet officieel toegevoegd, maar in andere landen al wel officieus, en de “P” in sommige gevallen zelfs al min of meer officieel.

Laten we eerst eens kijken waar de letters nu eigenlijk ook al weer voor staan…

L = Lesbi
H = Homo
B = Biseksueel
T = Transgender
Q = Queer
P = Pedoseksueel
D = Dieren
Di = Digiseksueel

Ook in Nederland hoor ik via de diverse rioolputjes op internet inmiddels ook steeds vaker het geluid dat we pedoseksuelen moeten accepteren omdat ze nu eenmaal zo geboren zijn. Dezelfde argument waar ik al jaren voor waarschuw en een kopie van de tactiek die de homobeweging heeft gebruikt om tot acceptatie te komen.

Daarom worden deze groepen door veel homobewegingen ook zonder enige weerstand omarmd en toegevoegd aan de groepen waar de lobbyisten zich voor inzetten.

In Engeland is men inmiddels een stap verder, en daar heeft een 35-jarige “digiseksueel” een oproep gedaan dat deze groep moet worden beschermd onder de mensenrechtenakte van de VN uit 1998.

Deze man, een 35-jarige boekhouder van een school, is getrouwd met de virtual reality zanger(es?) in Japan, rekent zichzelf tot een seksuele minderheid die gediscrimineerd wordt.

Nu was mijn eerste reactie dat robots niet onder zo’n resolutie kunnen vallen omdat zij geen mensen zijn, maar het dus dat de bekende robot “Sofia” inmiddels als officieel burger staat ingeschreven in Saoedi-Arabië, dus de stap om robots dan maar als mensen te zien is nu nog wel heel klein…

Het eisen van bescherming via mensenrechten is één van de manieren waarop digiseksuelen kunnen proberen om acceptatie te krijgen. Het ligt voor de hand om een andere weg te kiezen, want de pedoseksuelen nemen op dit moment de route die homoseksuelen hebben bewandeld en waar de “bestialen” al in de wachtrij staan. Het wordt dus druk op die brede weg naar erkenning, maar zolang er vele wegen naar Rome leiden, is er keuze genoeg om een andere weg te nemen. En als digiseksueel begin je zo’n campagne natuurlijk in de digitale wereld, dus online.

Maar veel nieuws is er eigenlijk niet onder de zon, behalve dat het object van lust een andere is. De bekende termen worden weer gebruikt, en met name het “open-minded” is een bekende. Helaas is “open-minded” zo langzamerhand synoniem geworden voor “moreel verdorven” en allerlei nieuwe perversiteiten worden via “open-minded” gepromoot. Omdat tegenwoordig iedereen doodsbang is om voor “narrow-minded” te worden uitgemaakt, hebben veel mensen het gevoel dat ze eigenlijk niet anders kunnen dan ook deze nieuwste verdorven hype maar weer te accepteren, en onder het motto “leven en laten leven” vinden ze het zo langzamerhand allemaal wel prima, zolang zij er zelf maar geen last van hebben.

Wat ik ooit al wel had gelezen was dat er mensen zijn die geen partner kunnen vinden, om welke reden dan ook, en er dan maar voor kiezen om levensecht lijkende pop kopen om aanspraak te hebben en seksuele bevrediging te vinden. Eigenlijk is dit, gezien de technologische ontwikkelingen, een logische vervolgstap, want met kunstmatige intelligentie kun je dan tot op zekere hoogte ook nog communiceren met je robot.

In Barcelona is zelfs een bordeel waar men geen vrouwen meer heeft werken, maar waar alle prostituees zijn vervangen door seksrobots. Volgens de eigenaar zijn mensen steeds op zoek naar nieuwe seksuele ervaringen.

Zelf zie ik een andere oorzaak. Doordat mensen steeds meer egocentrisch zijn, is het contact leggen met andere mensen en het opbouwen van een relatie voor steeds meer mensen steeds moeilijker. Mensen dulden geen tegenspraak meer, of zijn bang voor afwijzing en/of tegenspraak, en dan is een pop of robot de makkelijkste weg.

We hebben allemaal weleens een moment dat we onze partner onuitstaanbaar vinden, en wat is dan makkelijker dan een “partner” met ventiel of aan/uit-knop? Misschien zijn ze er wel met afstandbediening of app zodat je ze van over de hele wereld het zwijgen op kunt leggen!

Het zal voor veel mensen, voor steeds meer mensen, de ideale partner lijken te zijn. Nooit discussie, nooit tegenspraak, nooit vervelende vragen of commentaar… voor de zwakkeren onder ons toch een ideaalbeeld? Binnen zo’n relatie is zelfreflectie ook niet nodig.

Eindtijd

Hoe moeten we dit zien in het teken van de eindtijd? De mensen zullen steeds zelfzuchtiger worden en is deze manier van ‘relatie’ niet ultiem zelfzuchtig? Nooit meer een partner die tegenspreekt, of hoofdpijn heeft, of ziek wordt, of gewoon een keer geen zin heeft. Enige wat je moet doen is zorgen dat de batterijen opgeladen zijn, maar een beetje robot zal daar toch zelf ook wel voor zorgen? Dat doen de robots die ik in huis heb in ieder geval wel.

Mensen hechten meer belang aan genot dan gebod. Hoe je het ook wend of keert, een relatie brengt altijd een zekere mate van verplichtingen met zich mee, hoe “open” die relatie ook mag lijken (in de praktijk zijn de meeste “open” relaties nog niet 10% zo open als men de rest van de wereld wil doen geloven). Dat zou je toch als “gebod” kunnen benoemen, en als we kijken naar Gods bedoeling, dan is het duidelijk dat Hij de mens geschapen heeft voor een normale man-vrouw-relatie binnen de veilige grenzen van het huwelijk.

Het is ook duidelijk wat de gevolgen zijn van het overtreden van Zijn richtlijnen: SOA’s tieren welig (elke 4 minuten krijgt iemand in NL de diagnose SOA te horen), het moreel verval is in een stroomversnelling gekomen en AIDS werd niet voor niets gezien als specifieke “homoziekte”.

Lichamelijk zal er bij voldoende hygiëne misschien niet veel over te dragen zijn bij digiseks, maar geestelijk brengt het het moreel verval weer in een volgende stroomversnelling, want ongetwijfeld gaan de meeste mannen denken aan vrouwen “die de hunne niet zijn”, waarmee de deur nog verder open komt te staan voor geestelijk overspel en het moreel verval wat daar mee gepaard gaat.

Een oversekste samenleving raakt nog verder oversekst. Een nieuwe miljardenbranche is geboren… en dat terwijl er nog zoveel mensen in armoede moeten leven. Is het niet bizar. De ene mens geeft 30.000,= uit om seksueel bevredigd te worden door iets wat nep is, en de andere mens heeft nog geen euro per dag om te eten.

Wat gaat het toch bizar mis in deze wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *