'', "type" => 1, "text" => __('Nederlands (NL)', 'bverse-convert')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NBG51', "type" => 0, "text" => __('NBG 1951-vertaling')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 1, "text" => __('Engels (EN)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'AMP', "type" => 0, "text" => __('Amplified Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEV', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEV)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVD', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVD)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVUS06', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVUS06)')); $bible_versions[] = Array("value" => 'ESV', "type" => 0, "text" => __('English Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'GNTD', "type" => 0, "text" => __('Good News Translation (US Version)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'KJVA', "type" => 0, "text" => __('King James Version with Apocrypha, American Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NABRE', "type" => 0, "text" => __('New American Bible, Revised Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NASB', "type" => 0, "text" => __('New American Standard Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 0, "text" => __('New International Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NLT', "type" => 0, "text" => __('New Living Translation')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NRSV', "type" => 0, "text" => __('New Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RSV', "type" => 0, "text" => __('Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RV', "type" => 0, "text" => __('Revised Version 1885')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'ASV', "type" => 0, "text" => __('The Holy Bible, American Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'MSG', "type" => 0, "text" => __('The Message')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'WEB', "type" => 0, "text" => __('World English Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMB', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMBBE', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible British Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 1, "text" => __('Spanish (ES)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Biblia Dios Habla Hoy (sin notas ni ayudas)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Dios Habla Hoy Versión Española')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BHTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia Hispanoamericana (Traducción Interconfesional)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia, Traducción Interconfesional (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLP', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLPH', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión hispanoamericana)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVC', "type" => 0, "text" => __('Reina Valera Contemporánea')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1960')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR95', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1995')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'TLA', "type" => 0, "text" => __('Traducción en Lenguaje Actual')); Palestijnen misbruiken kinderen voor hinderlaag - Eindtijd

Palestijnen misbruiken kinderen voor hinderlaag

Spread the love

Licht, Camera, Actie! Pallywood zet ongeluk in scène

Zoals uit dit gepubliceerde artikel naar voren komt, zou een Israëlische kolonist over twee kinderen zijn gereden, om vervolgens te vluchten. Het artikel wordt ondersteund met een dramatische foto waarop één kind te zien in een soort handstand op de motorkap van de auto, en een tweede nog gewoon staand voor de auto, hangend over de motorkap.

Kinderen zogenaamd overreden
Kinderen die volgens het bericht overreden worden

Wat valt direct op?

De kop alleen al is schokkend genoeg, en vanuit die blik bekijk je de foto en lees je het bericht. Maar later kijk je eens verder en denkt na, en dan vallen toch wel een paar dingen op die vreemd zijn. Sommige details zijn pas zichtbaar na uitvergroten van de foto in uw browser.

  • Waarom is er wel een foto van het moment voor het overrijden van deze kinderen, maar niet van het moment er na?
  • Als dit kinderen zijn die uit de moskee komen, waarom dragen de twee die aangereden worden dan allebei maskers, en geen bovenkleding?
  • De achterste jongen links heeft ook zijn gezicht bedekt, maar kijk eens goed naar zijn rechterhand? Daar is duidelijk te zien dat hij een steen in zijn hand heeft!
  • En precies hetzelfde geld voor de jongen aan de rechterkant: bedekt gelaat, een steen, en een gooibeweging richting de auto!
  • De jongen die op de motorkap ‘leunt’ heeft ook iets in zijn linkerhand.

Als we het artikel lezen rijzen er nog meer vragen:

  • Het incident werd vastgelegd door fotografen en journalisten die ter plaatse waren. Dat is wel heel ‘toevallig’ dat die uitgerekend op dat moment daar aanwezig waren
  • Er wordt geschreven dat op de beelden te zien zou zijn dat één van de jongens zich verzet om met een auto naar het ziekenhuis te worden gebracht, maar de beelden zelf worden niet bij het artikel toegevoegd …
  • De stelling dat Palestijnse kinderen bang zouden zijn om door Israëlische troepen te worden meegenomen, is volledig in tegenspraak met de praktijk waarin we zien dat Palestijnen die medische hulp nodig hebben, dat liever in Israël dan in Gaza ontvangen, dus hier rijzen ook al wat vraagtekens.
  • De laatste aantijgingen zijn ronduit schokkend en zo ver bezijden de waarheid dat met name hierdoor de geloofwaardigheid van het hele artikel wegvalt

Ook een aantal reageerders zijn niet overtuigd, dus zoeken we verder op internet of er meer informatie gevonden kan worden, en wat vinden we op Youtube:

 

 

Dit filmpje werpt toch wel een heel ander licht op de feitelijke gebeurtenissen en we kunnen press.tv toevoegen aan ons lijstje onbetrouwbare media. We nemen aan dat het filmpje genoeg zegt, maar mocht u het niet kunnen zien, een korte samenvatting.

We zien een grijze auto aan komen rijden met een andere auto heel dicht achter hem. Die auto stopt terwijl de grijze auto doorrijdt om rechtsaf te slaan. We zien de ‘aangereden’ kinderen heel duidelijk naar de auto toe rennen en stenen gooien. De auto probeert de jongens te ontwijken, maar ze plaatsen zichzelf bewust voor de auto! De jongen die op de foto een soort handstand doet wordt inderdaad ‘aangereden’, maar de jongen die op de foto over de motorkap leunt springt direct daarna weg en wordt niet door de auto zelf geraakt!

We zien in totaal maar liefst 7 fotografen in beeld. Er waren dus minimaal 8 journalisten aanwezig met hun camera’s in de aanslag! Tot dat moment hebben we alleen kinderen in actie gezien. De auto stopt en opmerkelijk genoeg rent geen van de aanwezige fotografen of volwassenen naar de jongen die op straat valt, maar maken ze allemaal foto’s. Sterker nog: één van de volwassenen loopt achteruit!

De bestuurder van de auto schat de situatie in, en ziet iets wat wij in eerste instantie niet zien, namelijk dat een volwassene dreigend op hem afkomt met een steen in zijn hand. Hij ziet dus dat er meer dan voldoende hulp ter plaatse is, en besluit, wijselijk!, om door te rijden. Terwijl de camera hem volgt, zien we hoe de dreiging realiteit wordt en hoe hij nog een steen naar zijn auto krijgt gesmeten. Ook deze volwassene loopt eerst weg, en pas daarna naar het kind! Een heel vreemde reactie voor een bezorgde volwassene!

Daarna komen er opeens volop volwassenen in beeld. Zij hebben buiten beeld de hele gebeurtenis geregisseerd. Nu wordt ook duidelijk wie er achter zit, en dat de een na laatste opmerking van press.tv inderdaad nergens op slaat. De jongen word helemaal niet door onbekenden weggebracht, maar op de beelden is duidelijk een Fatah-leider herkenbaar. Als hij aarzelt is dat dus uit angst voor de Palestijnen, en zeker niet voor Israëlieten!

De conclusie is duidelijk: Palestijnen gebruiken zelfs hun eigen kinderen om Joodse burgers in een hinderlaag te lokken en aan te vallen!

Bronnen:
YouTube
Daphne Anson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.