'', "type" => 1, "text" => __('Nederlands (NL)', 'bverse-convert')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NBG51', "type" => 0, "text" => __('NBG 1951-vertaling')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 1, "text" => __('Engels (EN)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'AMP', "type" => 0, "text" => __('Amplified Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEV', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEV)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVD', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVD)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVUS06', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVUS06)')); $bible_versions[] = Array("value" => 'ESV', "type" => 0, "text" => __('English Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'GNTD', "type" => 0, "text" => __('Good News Translation (US Version)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'KJVA', "type" => 0, "text" => __('King James Version with Apocrypha, American Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NABRE', "type" => 0, "text" => __('New American Bible, Revised Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NASB', "type" => 0, "text" => __('New American Standard Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 0, "text" => __('New International Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NLT', "type" => 0, "text" => __('New Living Translation')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NRSV', "type" => 0, "text" => __('New Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RSV', "type" => 0, "text" => __('Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RV', "type" => 0, "text" => __('Revised Version 1885')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'ASV', "type" => 0, "text" => __('The Holy Bible, American Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'MSG', "type" => 0, "text" => __('The Message')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'WEB', "type" => 0, "text" => __('World English Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMB', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMBBE', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible British Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 1, "text" => __('Spanish (ES)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Biblia Dios Habla Hoy (sin notas ni ayudas)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Dios Habla Hoy Versión Española')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BHTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia Hispanoamericana (Traducción Interconfesional)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia, Traducción Interconfesional (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLP', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLPH', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión hispanoamericana)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVC', "type" => 0, "text" => __('Reina Valera Contemporánea')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1960')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR95', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1995')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'TLA', "type" => 0, "text" => __('Traducción en Lenguaje Actual')); Entertainment in Gaza? - Eindtijd

Entertainment in Gaza?

Spread the love

Baby moordenaars geprezen op Palestijnse staatstelevisie


Maart 2011 werd het Israëlische gezin Fogel vermoord door Palestijnse militanten. Zowel de vader, de moeder als drie van hun jonge kinderen werden op een afschuwelijke wijze met messen afgemaakt. Zo werd het jongste lid van dit gezin, de drie maanden oude baby Hadas, met een mes de keel doorgesneden.

Bijna de hele wereld was in schok over deze afschuwelijke misdaad. De Palestijnse TV was echter in euforie over deze ‘heldendaad’. En is dit schijnbaar nog steeds, zo bleek vorige week in een uitzending van de Palestijnse door Fatah gecontroleerde staatstelevisie.

Die liet de familieleden van de moordenaars uitgebreid aan het woord om zo de loftrompet over deze babymoordenaars af te steken. De interviewer bedankte hen zelfs voor deze ‘dappere daad’ en vroeg hen om de hartelijke groeten over te brengen aan de moordenaars van Hadas.

Bekijk de uitzending: http://likud.nl/2012/01/praise-for-baby-murderers-on-palestinian-tv

Juist vorige week vormde een vorige haatzaai-uitzending op de Palestijnse door Fatah gecontroleerde staatstelevisie aanleiding voor Kamervragen en mogelijke stopzetting van de Nederlandse ontwikkelingshulp aan de Palestijnse Autoriteit. Want dit voortdurende haatzaaien voedt jonge Palestijnen op met de gedachte dat geweld en terreur positief zijn.

Wellicht is het nu tijd om het niet langer bij Kamervragen te laten, en de ontwikkelingshulp aan de Palestijnen per direct stop te zetten. Want het is toch niet de bedoeling dat ons Belastinggeld wordt gebruikt voor het adoreren van kindermoordenaars.

Hadas Fogel werd slechts drie maanden oud

 

Nadere informatie

Eén antwoord op “Entertainment in Gaza?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.