'', "type" => 1, "text" => __('Nederlands (NL)', 'bverse-convert')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NBG51', "type" => 0, "text" => __('NBG 1951-vertaling')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 1, "text" => __('Engels (EN)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'AMP', "type" => 0, "text" => __('Amplified Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEV', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEV)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVD', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVD)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVUS06', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVUS06)')); $bible_versions[] = Array("value" => 'ESV', "type" => 0, "text" => __('English Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'GNTD', "type" => 0, "text" => __('Good News Translation (US Version)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'KJVA', "type" => 0, "text" => __('King James Version with Apocrypha, American Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NABRE', "type" => 0, "text" => __('New American Bible, Revised Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NASB', "type" => 0, "text" => __('New American Standard Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 0, "text" => __('New International Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NLT', "type" => 0, "text" => __('New Living Translation')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NRSV', "type" => 0, "text" => __('New Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RSV', "type" => 0, "text" => __('Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RV', "type" => 0, "text" => __('Revised Version 1885')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'ASV', "type" => 0, "text" => __('The Holy Bible, American Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'MSG', "type" => 0, "text" => __('The Message')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'WEB', "type" => 0, "text" => __('World English Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMB', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMBBE', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible British Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 1, "text" => __('Spanish (ES)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Biblia Dios Habla Hoy (sin notas ni ayudas)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Dios Habla Hoy Versión Española')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BHTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia Hispanoamericana (Traducción Interconfesional)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia, Traducción Interconfesional (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLP', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLPH', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión hispanoamericana)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVC', "type" => 0, "text" => __('Reina Valera Contemporánea')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1960')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR95', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1995')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'TLA', "type" => 0, "text" => __('Traducción en Lenguaje Actual')); GMJ bijeenkomst in Marokko gewelddadig! - Eindtijd

GMJ bijeenkomst in Marokko gewelddadig!

Spread the love

Tijdens een bijeenkomst in Marokko voor de GMJ (Global March to Jerusalem) werden teksten gescandeerd als

Bloederig zullen we Jeruzalem bevrijden

Op 25 maart werd er in Rabat, Marokko, een bijeenkomst gehouden ter ondersteuning van de GMJ. Naar verluidt waren er 100.000 deelnemers. Protestanten bestormden het gebouw van het parlement waar een bijeenkomst van EUROMED gaande was en de leden van de Israëlische delegatie moesten via de zijdeur in veiligheid worden gebracht.

Marokko’s belangrijkste islamitische ‘Partij voor recht en ontwikkeling’ heeft niet aan de bijeenkomst deelgenomen en was waarschijnlijk ook de organisator van de demonstratie.

Een van de organisatoren vertelde de pers dat de mensen de leiders niet langer vertrouwen als het om de Palestijnse kwestie gaat, en willen daarom de zaken in eigen hand nemen, met de komende GMJ op vrijdag als start.

De protestanten scandeerden

De mensen willen Al Aksa bevrijden

en

Een miljoen martelaren gaan naar Jeruzalem

Israelische vlaggen werden verbrand. Volgens een Marokkaans-Arabisch sprekende bron die door de schrijver van het artikel gevraagd werd naar de video te kijken, werden er ook teksten gescandeerd als

De Marokkaanse natie steunt Palestina

en

Bloederig zullen we Jeruzalem bevrijden

Volgens een verslag op Al Arabiya werd de aanwezigheid van een Israëlische afgevaardigde op de EUROMED bijeenkomst veroordeeld door Khaled Sofiani van de Nationale Actie Groept ter ondersteuning van Irak en Palestina. Sofiani (ook wel geschreven als Soufiyani) is de lokale organisator van de Mars naar Jeruzalem in Marokko.

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.