Pro Hamas demonstratie in San Francisco eindigt in geweld

Spread the love

En op de video is duidelijk te zien dat ook hier de pro Hamas demonstranten meerdere keren het initiatief tot geweld nemen. Geheel volgens het voorbeeld in Gaza. Haat woekert helaas voort.


Meerdere keren is het geweld duidelijk zichtbaar, de haat is constante aanwezige. Een normaal gesprek met de demonstranten blijkt onmogelijk. Schreeuwen, en zowel verbaal als non-verbaal geweld zijn de enige reacties. Schokkend om te zien in een zogenaamd ‘vrij’ land als Amerika.

Ook valt op dat diverse demonstranten aan de Hamas-kant niet herkenbaar in beeld durven komen en gemaskerd meelopen.

Het is wel duidelijk dat deze haat niet op rationele gronden gebaseerd kan zijn. Er zit meer achter. En over het algemeen behoren mensen die alleen maar kunnen schreeuwen en geweld gebruiken niet tot de beschaafdsten.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *