Als het normaal zou zijn, is deze reactie vreemd

Spread the love

Student schuldig aan fatale homo-opname

NEW YORK – Een Amerikaanse oud-student uit New Jersey is vrijdag schuldig bevonden, omdat hij een homoseksuele kamergenoot had gefilmd bij het kussen van een andere jongen.

Nadat hij de webcam-opnames aan vrienden had getoond, pleegde de kamergenoot zelfmoord door van een brug te springen.

Dharun Ravi kan een lange celstraf verwachten, evenals uitzetting naar zijn vaderland India.

Hij was beschuldigd van het schenden van privacy, homodiscriminatie en bovendien het belemmeren van de rechtszaak. Zijn advocaat zegt dat er slechts sprake is van een mislukte grap.

Het tragische incident leidde tot een debat over homopesterijen in de VS.

Bron

Ik heb gekozen om een reactie op deze gebeurtenis te schrijven omdat de Bijbel leert dat de opkomst van homoseksualiteit één van de tekenen van de laatste dagen is, en omdat ik de reactie uitermate vreemd vindt.

De links-liberale hoek probeert altijd te vertellen hoe normaal homoseksualiteit wel niet is, en persoonlijk heb ik ook niets tegen homo’s, alleen vindt ik de uitingen van bepaalde extreem-fundamentalische homo’s stuitend. Waarom zien we deze openlijke, kinderlijke, drammerige, uitingen niet in de heteroseksuele hoek?

Daarmee maken homo’s zichzelf dus al ‘bijzonder’, terwijl ze nu juist willen benadrukken dat ze dat niet zijn.

De reactie van deze homo verbaasd mij. In een tijd waarin homoseksualiteit als zijnde normaal wordt verkondigt, worden dagelijks heteroseksuele zoenende stelletjes gefilmd, en niemand ligt daar wakker van, niemand ervaart dat als pesterij, schenden van de privacy, discriminatie en al helemaal niet het belemmeren van een rechtszaak.

Nu gebeurd er precies hetzelfde bij een homo, en opeens staat een half land op zijn/haar achterste benen, en is er sprake van allerlei vermeende feiten, waar in het geval van hetero’s iedereen hard gelachen zou hebben. Dat is bijzonder, voor iets wat niet bijzonder is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *