Discriminatie kan ook positief zijn, blijkbaar

Spread the love

Er wordt altijd gesproken over het feit dat discriminatie een negatief verschijnsel is. Opmerkelijk is dan ook zwak uitgedrukt als we moeten constateren dat het anno 2013 in Nederland actief toegepast door een semi-overheidsinstelling c.q. wetenschappelijk instituut.

Onderstaand artikel kregen wij toegemaild van de website van De Reaguurder.

Het college voor de rechten van de mens is een waakhond instituut die er voor moet waken dat de Universele Rechten van de Mensch ook in Nederland correct worden toegepast. Dus ook zaken als discriminatie naar geslacht, cultuur of sekse zijn uit den boze. Tenminste dat zou zo moeten zijn.. Echterrrr.. heeft nu dit college in al zijn wijsheid bij “wijze van uitzondering” discriminatie goedgekeurd. Ik zeg wat? Het college voor de rechten van de mens heeft bij “wijze van uitzondering” discriminatie goedgekeurd. Joh.. En waarom dan wel?

Lees verder …

Het is inderdaad een opmerkelijk verschijnsel dat in de wetenschap politiek correctivisme boven kwaliteit wordt geplaatst. Afgelopen jaar was al geen best jaar voor de betrouwbaarheid van de wetenschap met diverse frauderende wetenschappers en een nog lopend grootschalig onderzoek, maar 2013 begint ook niet hoopgevend op deze manier.

Bron

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *