Misleidende naamgeving fossielen

Spread the love

Veel fossielen lijken sprekend op hun soortgenoten van tegenwoordig. Toch krijgen ze een andere naam.

Met name barnsteenfossielen krijgen altijd andere namen dan hun nog levende soortgenoten anno nu. Ze lijken echter sprekend op elkaar, dus waarom is dat?

Er is eigenlijk maar één reden voor te verzinnen. De barnsteen komt uit het Boven Eoceen. In de evolutionistische geologische berekening is dat gesteente ca. 40.000.000 jaar oud en zou er dus een evolutionair proces moeten zijn geweest.

Om de suggestie te wekken dat dat ook zo is en dat de wereld van toen niets meer te maken heeft met de geëvolueerde wereld van nu, krijgen de fossielen andere namen. Hoeveel ze ook lijken op hun moderne soortgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *