Moslims nemen Engeland over

Spread the love

Een schokkend filmpje over de overname van het stadje Luton door moslims.

Jaren geleden werd duidelijk dat in het islamitische handboek voor de ‘verovering’ van Europa stond dat Engeland als eerste land van Europa overgenomen zou worden. Bekijk dit schokkende filmpje uit 2012 over de realiteit in een Engels stadje.

Grote vraag is wederom waarom we dit via de Nederlandse media nooit te zien hebben gekregen.

In 2014 is de Britse premier Cameron duidelijker geworden dan een paar jaar geleden, wat duidelijk werd tijdens een Paasreceptie op zijn kantoor in Downing Street:

De Britse premier David Cameron vindt in zijn dagelijks leven steun in het geloof in God. Dat zei hij tijdens een Paasreceptie op zijn kantoor in Downing Street, aldus The Telegraph. De uitspraken van Cameron zijn opmerkelijk omdat hij zich een paar jaar eerder minder positief uitliet over het geloof in God. Het geloof kwam destijds met vlagen.

Cameron vertelde verder onder de indruk te zijn van Israël. “Het is me dit jaar eindelijk gelukt om naar de plek te gaan waar onze Redder zowel gekruisigd als geboren is.” Hij hoopt dat meer mensen het geloof zullen omarmen. “Wat we nodig hebben, is meer en meer evangelisatie. Meer geloof dat we uit kunnen gaan en echt mensenlevens kunnen veranderen om zo een verschil te maken en de geestelijke, fysieke en morele staat van ons land te verbeteren”

Bron: Het Zoeklicht 9 mei 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *