Stille tocht Utrecht: ‘Ongeloof en afschuw overheersen’

Spread the love

Met lichte verbijstering heb ik deze kop op @nu.nl op mij in laten werken… Ongeloof? Serieus?


Hoe vaak is er door diverse partijen niet voor gewaarschuwd? Het niveau van terrorismedreiging is al een paar jaar het op één na hoogste niveau, en werd in Utrecht tijdelijk opgeschaald naar 5.

De hele verslaggeving vindt ik ook ongelooflijk…

Belangstellenden lopen vrijdagavond een stille tocht voor de slachtoffers van de aanslag in Utrecht.

Belangstellenden? Ach, misschien ook eigenlijk een betere omschrijving dan suggereren dat men werkelijk mee zou leven. Persoonlijk ben ik niet zo van de valse emotie, en meeleven met mensen die je niet kent, is wat mij betreft valse emotie.

Men huilt tranen met tuiten om 3 slachtoffers in Nederland, maar de 120 vermoorde christenen in Nigeria een week eerder halen de krant hier niet eens!

De kindslaven die in Congo grondstoffen voor de batterijen van elektrische auto’s winnen, hebben nog nooit een traan gezien bij al die moraalridders in hun elektrische auto’s. Te ver van hun bed? Of de kop in het zand omdat het tegen de klimaatwaanzin in gaat?

Het Nederlandse elftal hield één minuut stilte en de stilte op het Boekenbal werd wreed verstoord door een achterhaalde komiek die zijn ongenoegen over de overwinning van Baudet zo nodig moest ventileren. Lang leven de democratie!

Afschuw

Daar kan ik me dan nog iets bij voorstellen, want wat er gebeurd is, is natuurlijk vreselijk. Maar om te zien hoe media, politici, cabaretiers en andere mensen er mee omgaan vindt ik soms stuitend.

Een spandoek scandeerde

Utreg buigt nooit

Maar eigenlijk is Utrecht al te laat. Dit had voorkomen moeten en kunnen worden. Zoveel is wel duidelijk! De dader is een Turk, dus weer wordt bewezen dat verschillende culturen niet altijd samen gaan. Ja, ik besef hoe vreselijk politiek incorrect het is om dat te zeggen, maar het wordt tijd dat we eerlijk naar onszelf worden en nu eens ronduit toegeven dat het immigratie-experiment faliekant mislukt is.

Een dag later waren er verkiezingen, met een historische overwinning voor het Forum voor Democratie van Thierry Baudet en Theo Hiddema. En wat zien we in de reacties op deze democratische overwinning? Destructief links wil het huidige beleid voort blijven zetten, en da vraag ik me a hoe aanslagen er nog nodig zijn voordat Nederland echt wakker wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *