Herhaalt de leugen zich?

Spread the love

Zien we in de klimaatwetenschap een herhaling van de leugens van de oerknal? Iets waarvan de grote massa van de gewone mensen nog steeds denken dat het waar is.

De huidige, in de moderne wetenschap geldende theorie over het ontstaan van het heelal, is de Big Bang-theorie (oerknal).
Maar er zijn heel wat wetenschappers die er niet meer in geloven. De meerderheid doet dat nog wel, ondanks de grote problemen die dat met zich meebrengt.

Want vrijwel ALLE waarnemingen zijn in strijd met het Big Bang-model”

Weet Magazine april 2010

Een dergelijke leugen zien we zich nu ontwikkelen rond het klimaat. Natuurlijk is minder energie verbruiken goed. Laten we beginnen met het afschaffen van internet waar domme ‘vlogs’ van leeghoofdige tieneridooltjes zoveel energie verbruiken dat je er een complete stad op kunt laten draaien!

Met het geld wat ze er mee verdienen vliegen zij de hele wereld over om zoveel mogelijk nieuwe kijkertjes te trekken. Die streven een zelfde leefstijl na, maar gaan vervolgens compleet zinloos de straat op om te protesteren tegen de klimaatproblemen. Ze beseffen blijkbaar niet dat zij die zelf veroorzaken!

De nieuwe leugen

Erger dan wat er met de oerknaltheorie gebeurde, is dat er nu ook een maatschappelijk kostenplaatje aan komt te hangen wat 90% van de bevolking helemaal niet kan dragen.

Oké, over de oerknal kun je nog zeggen dat mensen hun geloof er door kwijt zijn geraakt, en daarmee het eeuwig leven. Dat waag ik te betwijfelen. Iemand die God kent raakt niet van de wijs door een theorie van een wetenschap die constant aan verandering onderhevig is. Maar als dat zo zou zijn, dan is prijs nog vele malen hoger, inderdaad.

Nu echter wordt een mogelijk wetenschappelijke leugen tot beleid verheven. Op een moment dat de bevolking duidelijk aan heeft gegeven dat niet te willen EN er bijna dagelijks wetenschappers bekend maken dat zij op zijn minst grote vraagtekens hebben bij de hele klimaathype van dit moment.

Maar zoals u ziet: De geschiedenis herhaalt zich zolang de mens te dom is om er van te leren… of totdat Iemand anders in gaat grijpen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *