Ben jij betoe…. eh betoverd?

Spread the love

Een gevaarlijke titel voor een website met voornamelijk christelijke inhoud. Maar toch komt het woord “betoverd” of “toverij” voor op een plaats in de Bijbel waar u dit misschien niet verwacht. En dan blijkt het ook nog eens uitermate actueel te zijn!

Auto kopen

Voor de meesten van ons is dat geen dagelijkse bezigheid en autohandelaren hebben nogal een slechte naam. Toch raken veel mensen betoverd door een blinkende nieuwe bolide en alle voordelen die de verkoper hen voorspiegelt. U zoekt een verkoper uit die u vertrouwd. Struint honderden websites af op zoek naar de handelaar met de beste reputatie op internet, en koopt bij die ene vertrouwde handelaar die u gevonden heeft.

Nou veranderen die “voordelen” met de heersende tijdgeest. Was het 10, 15 jaar geleden nog volop ruimte, comfort en snelheid, wat verkocht werd, tegenwoordig is het vooral zuinigheid, milieuvriendelijkheid waar het om gaat.

De voordelen van weleer zijn de nadelen van nu.

Wat niet veranderd is, is de koopovereenkomst. Ja, in details misschien, maar in hoofdlijnen is die hetzelfde gebleven. U koopt een auto, ruilt er misschien één in, en verplicht zich tot betaling van de overeengekomen koopsom. In ruil krijgt u een prachtig gepoetste auto met een aantal garanties waar u als consument aanspraak op kunt maken.

Maar we komen straks nog even bij die auto terug…

Corona

En toen was daar “corona”, of beter “SARS-CoV2” of “Covid-19”. Allemaal termen die in de media willekeurig naar voorkeur door elkaar gegooid en gehusseld worden, waardoor de chaos alleen maar groter gemaakt wordt.

Het kopen van een auto was een tijdje lastig. Showrooms moesten dicht, later kon je op afspraak wel weer komen, maar het hele proces bleef min of meer hetzelfde. U hoopte op een proefrit in een ontsmette auto, iets waar u vroeger nooit bij stilstond.

En toen kwam de propagandamachine echt op gang. We moesten massaal aan de mondkapjes, mochten ’s avonds na 21:00 uur niet op straat zijn, de wet werd even snel aangepast zodat ook de eigen auto opeens tot “buiten” werd verklaard, iedereen moest afstand houden. De angst zat er goed in!

Ik ga niet de hele geschiedenis herhalen, u heeft hem zelf mee gemaakt.

Redding

En toen was daar opeens “de redding”: Het vaccin!

Het werd verkocht als zijnde “de enige weg uit deze ellende” en onze egoïstische samenleving deed opeens een oproep op onze sociale gevoelens, want je moest je “voor een ander” laten vaccineren.

Was je kritisch, dan werd je door een cabaretier gebombardeerd tot “wappie”. Stelde je vragen, dan kreeg je standaard antwoorden. Ik ga hier nu natuurlijk niet alle vragen en antwoorden behandelen die ik de afgelopen maanden voorbij heb zien komen. Daar kan ik beter een andere website mee vullen.

Maar wat je zag gebeuren: De wereld raakte in de ban van het vaccin. Voor wie de trilogie “In de ban van de ring” kent, of Lord of the Rings, zal de overeenkomst hopelijk duidelijk zijn. Zoals Smeagol, en anderen, in de ban van de ring raakten, zo raakte de hele wereld in de ban van het vaccin. Men is betoverd!

Dagelijks werden gebombardeerd met reclamespotjes dat toch echt iedereen “die prik” moet gaan halen, en dat dat “de enige uitweg uit deze ellende” is. Nou is daar een heleboel op af te dingen, maar ik beperk me nu even tot twee dingen.

Betoverd of een auto kopen?

Zoals al besproken, ga je bij het kopen van een auto niet over één nacht ijs. Je zoekt een betrouwbare handelaar, trekt alles zoveel mogelijk na, kortom: Je voldoet aan je onderzoeksplicht. Bij een onbetrouwbare handelaar koop je niet, en een auto met allerlei gebreken koop je ook niet. En bij een nieuwe auto weet je dat je garantie hebt.

Bij het vaccin ligt dat wat anders. Bijna niemand doet onderzoek naar de handelaren. Doe je dat wel, dan zul je mogelijk onderstaande afbeelding al eens tegen zijn gekomen.

Daar kunnen we nu aan toevoegen dat Johnson & Johnson (moederbedrijf van Janssen) onlangs (2021) een schikking heeft getroffen voor het opiatenschandaal in de VS. Dat schandaal heeft de Amerikaanse economie naar schatting 550 miljard schade opgeleverd, en dat heeft men geschikt voor slechts 26 miljard dollar.

Zou u bij zo’n autohandelaar een auto kopen? Nee? Waarom koopt u bij dergelijke bedrijven dan wel iets als het om uw gezondheid gaat? Wat is belangrijker? Een auto of gezondheid?

Garantie

Als u een auto koopt heeft u altijd een bepaalde mate van garantie. Kijken we naar de contracten die de farmaceuten met overheden hebben afgesloten, dan is inmiddels genoegzaam bekend dat u geen enkele garantie heeft.

‼️Het Pfizer contract met diverse landen is uitgelekt‼️In het contract tussen Pfizer en de Albanese overheid lezen wij diverse interessante zaken:

“Koper stemt er hierbij mee in Pfizer, BioNTech (en) hun Filialen te vrijwaren, te VERDEDIGEN EN TE VRIJWAARDIGEN…van en tegen alle rechtszaken, claims, acties, eisen, verliezen, schade, aansprakelijkheden, schikkingen,”

“Pfizer beslist over noodzakelijke aanpassingen van het aantal Contracted Doses en het Leveringsschema dat aan Koper verschuldigd is … op basis van door Pfizer vast te stellen uitgangspunten … Koper wordt geacht in te stemmen met elke herziening.”

“Pfizer accepteert onder geen enkele omstandigheid retourzendingen van Product (of een dosis)…er mogen onder geen enkele omstandigheid retourzendingen van Product plaatsvinden.”

“De koper erkent … dat de langetermijneffecten en de werkzaamheid van het vaccin momenteel niet bekend zijn en dat er nadelige effecten van het vaccin kunnen zijn die momenteel niet bekend zijn.”

(pdf-bestand is op aanvraag beschikbaar!)

Zou u akkoord gaan als u zo’n contract onder uw neus krijgt als het om de aanschaf van een nieuwe auto gaat?

Zowel de verkoper als de fabrikant zijn nergens voor aansprakelijk. Dat zou voor de meeste autofabrikanten geweldig nieuws zijn, want sommige merken hebben nogal eens terugroepacties, die miljarden kosten!

De handelaar beslist over noodzakelijke aanpassingen. Hij kan u bijvoorbeeld verplichten om elk jaar winterbanden te monteren, jaarlijks dure updates van uw navigatiesysteem te doen, etc.

Wat er ook met de auto aan de hand is, u kunt hem nooit terugbrengen. Dat mag u niet eens overwegen.

En over de levensduur van de auto is nog niets bekend, maar daar mag u op voorhand niet over klagen, dus als de auto het na 4 maanden begeeft heeft u gewoon pech.

Zou u zo’n contract tekenen? Nee? Waarom laat u dat dan wel voor u tekenen als het om uw gezondheid gaat?

Betoverd

U vraagt zich waarschijnlijk af wat dit nou met de titel te maken heeft. Mijns inziens kan iemand alleen met dergelijke voorwaarden akkoord gaan als men betoverd is, en dan kom ik bij een opmerkelijk vers uit de Bijbel uit:

En geen lamplicht zal meer in u schijnen, en geen stem van bruidegom en bruid zal meer in u gehoord worden, want uw kooplieden waren de machthebbers der aarde, want door uw toverij werden alle volken verleid

Op. 18:23

Hoe lang hebben we deze situatie niet gezien? Bruiloften worden nog steeds geannuleerd door de kooplieden die machthebbers zijn geworden. Het gaat om de handel. Hugo de Jonge, minister VWS, heeft miljoenen vaccins besteld voor dit jaar, maar ook al 61.000.000 voor 2022 en 2023.

Wat is er dan toch gebeurd met “de enige weg uit deze ellende”? En “er is licht aan het einde van de tunnel!”?

Het woordje “toverij” zal u zijn opgevallen, hoop ik. Kijken we even een stapje verder, dan zien we daar in de grondtekst het woord “pharma’keia” staat, waar ook het woord “farmacie” van af is geleid.

En zijn de farmaceuten momenteel niet de grootste kooplieden die de wereld verleiden? De wereld in betovering brengen? Die steeds nieuwe beloften doen die steeds maar weer niet uitkomen? “Dansen met Janssen” duurde nog geen twee weken.

“De enige weg uit deze ellende” blijkt een weg te zijn die in ieder geval al tot en met 2023 is vastgelegd.

Pharma’keia

Laten we eens wat aandachtiger naar dit woord kijken. Het kan namelijk op meerdere manieren vertaald worden:

1) het gebruik en toedienen van verdovende middelen
2) vergiftiging
3) tovenarij, magische kunsten, vaak gevonden in verband met dienst aan afgoden en daardoor aangemoedigd
4) metaf. het bedrog en de verleidingen van afgodendienst

Strong 5331

Als ik eerlijk ben, vindt ik geen van deze vertalingen nou echt aantrekkelijk, maar wel veelzeggend voor de periode waar we in leven!

Als ik om me heen kijk, dan zie ik een wereld die het vertrouwen op haar redding volkomen in handen van de farmacie heeft gelegd. Die betoverd is door de farmaceutische industrie die, zoals eerder al bleek, bepaald geen schoon geweten heeft.

De verslavende werking van Oxycontin was bekend. Ik meen dat er een documentaire op Netflix over deze zaak staat. Hele woonwijken raakten verslaafd en er waren “artsen” die nog maar één recept uitschreven omdat ze daar een dikke provisie over kregen.

Farmacie als afgod. We hebben de waarschuwingen uit het verleden, maar weer weigert de mens er van te leren.

Vervulling profetie?

Zie ik de huidige gebeurtenissen als een vervulling van deze profetie? Nee! Maar de meeste profetieën die vervuld gaan worden, worden vooraf gegaan door gedeeltelijke vervullingen, of andere tekenen die aangeven dat een profetie op het punt staat te worden vervuld. En dat denk ik wel dat hier aan de hand is.

Sommige christenen menen ook dat dit het merkteken van het beest is, maar persoonlijk ben ik daar nog niet van overtuigd. De Bijbel lijkt duidelijk te stellen dat het accepteren van het merkteken van het beest een duidelijke, bewuste keuze is, en die wordt bovendien op/in de rechterhand of het voorhoofd geplaatst. Deze vaccinatie wordt in de bovenarm geplaatst.

Maar de signalen van betovering lijken me wel duidelijk. Teveel mensen zijn in de ban van het vaccin en vieren zelfs feestjes als ze gevaccineerd zijn.

Misleiding

Mijns inziens is er een grote misleiding gaande. De signalen in de media zijn duidelijk: Vaccinatie beschermd niet zoals beloofd. Gevaccineerden zijn doodsbang voor ongevaccineerden (die nu opeens overal de schuld van krijgen), terwijl je toch zou verwachten dat als zij zich echt veilig voelen de status van een ander totaal niet interessant is.

Daarnaast kreeg ik vanmorgen een berichtje over Gibraltar. “Gibraltar 100% gevaccineerd – Aantal besmettingen gaat door het dak“. Gibraltar staat in de top 3 van landen met de meeste besmettingen per capita! En dat ondanks een volledig gevaccineerde bevolking.

Hoe duidelijk moet het worden dat dit vaccin dus niet de beloofde “enige uitweg” is?

Betoverd!

De hele poppenkast, mag ik het zo noemen, laat wel zien hoe de wereld in een paar maanden tijd volledig kan veranderen. Dingen waar “wappies” maandenlang voor uit werden gelachen, worden nu door de massa omarmd en zelfs aangemoedigd!

Dat is betovering! In april werd de invoering van een “vaccinatiepaspoort” nog door de Jonge ontkent, en de wereld lachte de wappies uit. In juni was het een feit en werd het door de wereld omarmd als “het” middel om zich “veilig” te voelen in openbare gelegenheden, restaurants en festivals.

Maar het bleek niet afdoende, en een volledig vergelijkbaar scenario herhaalde zich met de testsamenleving. Weer die betovering. Eerst mensen die het voorspellen uitlachen en anderhalve maand later de maatregelen omarmen als “redding”. Weer bleek men betoverd te zijn.

En nog steeds is men betoverd. De reacties op artikelen en social media liegen er niet om. Ongevaccineerden moeten van de samenleving uit worden gesloten en alle rechten moeten hen ontnomen worden!

Verwacht u van deze wereld dan iets anders dan dat men straks letterlijk in de rij staat om het merkteken te ontvangen?

Helaas heb ik nog geen reactie van één van deze mensen ontvangen op mijn vraag hoe het dan met Gibraltar zit, wat toch 100% volledig gevaccineerd is en waar de besmettingen tot de hoogste ter wereld behoren, anders zou ik die meenemen.

Maar het antwoord is eigenlijk wel te voorspellen: Er moet een 3e shot komen, een “boostershot”, waar in de media al een tijdje op gezinspeeld wordt. En dat voor een vaccin wat 95% bescherming beloofde, maar dan “veel effectiever zal worden”. Hoeveel effectiever kan het nog als je nooit de 100% zult halen?

Een verbijsterend artikel verscheen op nu.nl:

Zoals experts al voorspelden, daalt de bescherming van deze vaccins al snel, maar een derde prik zou de effectiviteit met een factor 5 – 10 verhogen. Dat klinkt niet echt logisch, want dan zou je dus ver boven de 100% uit moeten komen…

Maar de betoverde wereld neemt het klakkeloos over. Helaas is nu.nl nou – laat ik voorzichtig zeggen – niet bepaald de meest betrouwbare bron voor objectieve informatie.

Gods Immuniteit

Wat wappies en diverse experts voorspelden gebeurt dus ook: De immuniteit van de vaccins neemt snel af. Gewone vaccins geven jarenlang bescherming, maar van deze vaccins is de effectiviteit na 6 maanden blijkbaar al zo laag een 3e prik nodig is.

Dat betekent dus elk half jaar vaccineren om “gewoon” te mogen leven? Met alle bijwerkingen van dien, want die zijn van deze vaccins bepaald niet weinig en ook niet mals.

Gelukkig is er echter gebleken dat mensen die een daadwerkelijke besmetting door hebben gemaakt veel langer en veel beter beschermd zijn.

Het gaat voor dit toch al lange artikel te ver om daar ook nog eens diep op in te gaan, maar het komt er op neer dat diverse onderzoeken aangeven dat het door God gegeven immuunsysteem veruit superieur is boven het door het vaccin gemaakte immuunsysteem.

Doordat het natuurlijke immuunsysteem op andere elementen van het virus richt, is het ook nog eens beschermend tegen behoorlijk wat varianten. Doordat het vaccin zich op het meest variabele deel van het virus, de spike-eiwitten, richt bieden de vaccins veel minder bescherming tegen varianten.

Het door de Schepper ontworpen immuunsysteem is veruit superieur boven door mensen verzonnen immuniteit.

Toppunt van betovering

Ben ik anti-vaxxer? Nee, zeker niet. Maar ik ben wel kritisch over wat er in mijn lichaam gespoten zou worden. En aangezien mijn gezondheid belangrijker is dan een auto, ben ik daar ook kritischer op.

Het toppunt van betovering wat ik zelf mee maak betreft een kennis die ik sinds kort ken. Zij is onder behandeling voor een aandoening waar prima mee te leven is, maar kreeg van haar behandelend arts het advies om “nog maar even te wachten” met het vaccin, omdat elk vaccin grote invloed op haar aandoening kan hebben en hij nog niet kon overzien wat de gevolgen zouden (kunnen) zijn door gebrek aan onderzoek.

Vervolgens kreeg zij heel haar familie tegenover zich, die zo betoverd is door het pushen in de media dat ze haar dagelijks pushen om zich te laten vaccineren.

Hoe bizar is het dat een familie, waar geen enkele arts, medicus of verplegend verzorger in voor komt, het advies van de behandelend arts wegwuift en dagelijks pusht om een vaccinatie te nemen?

Als er dan geen sprake van betovering is…

Hiermee zien we gelijk een andere profetie in vervulling namelijk dat ouders en kinderen en familieleden tegen elkaar opgezet zullen worden en elkaar over zullen leveren. Dat laatste is nog niet gebeurd, maar een familie als deze is daar natuurlijk wel heel dichtbij inmiddels…

Redding met een hoofdletter R!

De enige echte Redding, de enige echte uitWeg, is te vinden in de Waarheid. En dan vindt u het Leven!

Wat er ook gebeurt, en de dingen die nu gebeuren staan al duizenden jaren in de Bijbel voorspeld (ja, ook de tweedeling die momenteel gaande is in de samenleving!). We zien alle profetieën voor onze ogen in vervulling gaan. Wat dat betreft leven we als christenen inderdaad in spannende tijden.

Waar de wereld het virus “spannende tijden” noemt (v.d. Gijp), vindt ik het als christen vele malen interessanter om te zien hoe God aan het werk is, dingen toe laat en hoe de plannen zich ontvouwen en steeds duidelijker zichtbaar worden!

De enige Redding is te vinden bij God, door Zijn Zoon Jezus. Dan is een virus opeens niet zo indrukwekkend meer. We zijn gewaarschuwd dat er ooit een virus komt wat wel een echt killervirus is, maar dat is dit met een IFR van 0,13% natuurlijk totaal niet.

Dat echte killervirus zal daadwerkelijk een groot deel van de wereldbevolking uit gaan roeien. Maar dan moeten we meer denken aan een virus wat de A-status daadwerkelijk verdient, zoals Ebola met een IFR van 50 – 90% (gemiddeld 70%).

Dat is totaal onvergelijkbaar met SARS-CoV2 met een IFR van 0,13% wat zelfs nog lager is dan de gemiddelde seizoensgriep met 0,16%.

Maar ook dan geldt dat als u gered bent door Jezus, dat dit virus u geen angst in hoeft te boezemen. U weet waar uw thuis is! Het kan en zal dan best een stormachtige reis worden, maar u weet dat uw behouden aankomst gegarandeerd is door de beste Levensverzekering die er ooit geweest is en die er ooit zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *