Profetische leggings en christelijke tarotkaarten

Spread the love

Ik had er zelf nog nooit van gehoord. Dit is de vertaling van een artikel uit 2018 over “profetische leggings en christelijke tarotkaarten”

Het lijkt er op dat een aantal kerken in Nederland beïnvloedt is, of beter geïnfecteerd, door de leringen van Bethel in Redding, Californië, geleidt door de valse profeet Bill Johnson. Hoe intelligent ook, dat Bijbelgetrouwe gelovigen voor deze waanzin kunnen vallen is onbegrijpelijk. Ik dacht altijd dat de misleidingen van satan subtiel en slim waren. Maar in dit geval is hij gewoon aartslui, maar domme mensen hebben bewezen net zo makkelijk misleidt te worden.

Profetische leggings

Theresa Dedmon is de “Creative Arts Director” bij Bethel en de Bethel School of Supernatural Ministry in Redding. Dat is zij al sinds 2003. Zij beweert dat ‘creativiteit een krachtige sleutel is in het helpen van mensen om de kracht van God’s liefde en compassie te ervaren’. Grappig, ik dacht altijd dat het Bloed van Jezus hier heel behulpzaam voor is. Maar in de typerende “Redding style”, heeft zij een lijn van damesleggings ontworpen, te koop vanaf ca. 50,= dollar. Het dragen er van ‘ vergroot je bewustzijn van God’s aanwezigheid en helptje om een wandelende ontmoeting van de hemelse boodschap voor degenen om je heen te zijn’. Ondanks het Mozaïtische verbod om dameskleding te dragen, zou ik met deze wervende boodschap bijna een paar voor mezelf bestellen.

De legging “Dancing Waters” is verkrijgbaar in vijf maten, en nodigt je uit om door dit ontwerp ‘je naar een andere plaats mee te nemen, waar het eeuwige de aarde raakt’.

Een tevreden klant schrijft:

Ik hou er van om hem te dragen met mijn hoge zwarte laarzen en een vest! Ik weet dat het ontwerp visioenen van de hemel vrij geeft en ik hou er van om mode te dragen die de liefde van God vrij zet! Dank u!

Saillant detail: De eerste review die ik zelf op de site vond was van een “neo-wicca”.

Tarotkaarten

Natuurlijk kun je denken dat dit allemaal onschuldig of zelfs schattig. Maar hoe zit het dan met de tarotkaarten, eeehhh sorry, ik bedoel Bestemmingskaarten, die de Bethel beweging en hun netwerken produceren?

Theresa Dedmon schreef vorige maand een verdediging voor een organisatie die “Christalignment” heet, en claimde zelfs

Ik en mijn team hebben duizenden mensen tot Christus zien komen toen we de Bestemmingskaarten aan mensen gaven in allerlei omgevingen en evenementen

Wil jij ook meer weten over je bestemming en toekomst? De Christalignment website schrijft:

Het Christalignment team gebruikt minstens 5 verschillende typen kaarten in de Bestemmings Readings. Deze zijn niet perse voor een intuïtieve lezer omdat we allemaal horen vanuit de omgeving van de derde hemel, maar zij bevorderen de reading sterk.

Wij geloven dat zij meer en hogere voorspellingen geven dan de meeste kaarten, en antwoord kunnen geven op actuele levensvragen die je misschien hebt. Kaartlezingen met Christalignment worden altijd gevolgd door het meenemen van de klant naar een ontmoeting in hoogste sferen. Vaak wordt er kleur gezien en in deze sfeer worden antwoorden op prangende vragen die klanten hebben duidelijk, en levens veranderd.

Zou je niet denken dat deze woorden afkomstig zijn van een occulte tarot kaartlezer? De organisatie Christalignment heeft nauwe banden met Dedmon en Bethel Redding.

Occult heidendom

Hier volgt nog wat meer heidendom verpakt in een christelijk jasje

Wij putten uit dezelfde heilige energie als de Christus geest, zoals vroegere volgers deden en opereren alleen vanuit de omgeving van de derde hemel om inzicht en openbaring te krijgen.

Christalignment teams zijn getraind in bestemmingslezen. Aanwezigheidstherapie, traumaherstel, entiteitsreiniging, relatie richting geven en fysieke genezing door het gebruik van heilige energie. Droominterpretatie wordt gedaan door gebruik maken van de Hebreeuwse methode die een diepe geestelijke richtingsgeving tot stand kan brengen. De ontmoetingen van Christalignment komen vanuit de derde hemelssfeer en geven blijvende verandering van leven en richting.

Praktijken die hier veel op leken hebben we onder meer gezien tijdens de gezamenlijke barbecue van de kerken van Clitheroe (UK) in de zomer van 2014. Bedenk dat dit grote demonische gevaar op de drempel staat! Laat de strijdkreet horen!

Want er komt een tijd, dat [de mensen] de gezonde leer niet [meer] zullen verdragen, maar omdat hun gehoor verwend is, naar hun eigen begeerte zich [tal van] leraars zullen bijeenhalen, dat zij hun oor van de waarheid zullen afkeren en zich naar de verdichtsels keren.

2 Timotheüs 4:3, 4

Bron: Martin Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *