Berichten die in de eindtijd passen 25 mei 2022

Spread the love

Opmerkelijke berichten die ik las op 25 mei 2022

In Davos is de jaarlijkse conferentie van het WEF in volle gang. Dat hele gebeuren is natuurlijk sowieso al iets wat past in de eindtijd.

UBO

Daarnaast de uitrol van een “Europees ID”, wat heel wat meer omvat dan alleen een reisdocument. Alle relevante gegevens komen er aan te hangen. Medisch dossier, bankgegevens, biometrische gegevens, rijbewijs, noem maar op.

Bedrijven en instellingen zijn verplicht zich in te schrijven in het UBO. Dat moest voor 27 maart 2022 gebeuren en “komt voort uit Europese wetgeving”, aldus de brief van de KvK.

UBO staat voor “Ultimate Beneficial Owner”. Kort gezegd betekent dat dat de Europese overheid inzicht krijgt in wie uiteindelijk het voordeel van de onderneming ontvangt.

Uiteraard benadrukte de brief alle zogenaamde en vermeende voordelen, die in de praktijk in 99% van de gevallen helemaal niet opgaan, en bovendien bleken ook bedrijven waarvoor die “voordelen” niet opgaan, of die niet mee willen werken, geen mogelijkheid te hebben om te weigeren. De enigen die uitgezonderd zijn, zijn ondernemingen die dochteronderneming van een andere onderneming zijn. Daarmee worden namelijk geen natuurlijke personen bevoordeeld, dus dat is voor de controle van de burger niet interessant om te weten.

Britse 14-jarige schuldig aan moord op 12-jarige

RTL Nieuws

We zien de toename van gewelddadige misdrijven onder jongeren al een tijdje. Jongeren worden onder invloed van de media op allerlei gebieden eerder “volwassen”. Helaas horen dit soort zaken er dan ook bij.

Dit past in de profetie dat kinderen op zullen staan tegen hun ouders, maar ook volk tegen volk.

Appenpokkenvirus

Na het coronavirus begint er nu paniek over het apenpokkenvirus op gang te komen. Het RIVM heeft de pagina over het apenpokkenvirus aangepast, en een passage over een antiviraal middel verwijderd. Dit is dus feitelijk een herhaling van de zetten die tijdens de coronapandemie werden gezet!

Nine for news*

Deze site staat bekend om haar af en toe niet kloppende berichten, dus lees dit met wat voorbehoud

Denk overigens niet dat we al van de coronagekte af zijn, want ondanks dat inmiddels duidelijk is dat het per saldo een onschuldig virus is, gaat de gekte door.

Zo ligt er in Zuid-Australië wetsvoorstel voor permanente wetgeving waarmee “overtreders” een boete tot $ 70.000,= en 2 jaar celstraf kunnen krijgen. Overtreders zet ik tussen aanhalingstekens, want hoe serieus kun je wetgeving nemen die op geen enkele manier door wetenschappelijk bewijs wordt ondersteunt, maar puur gebaseerd is op politieke macht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *