Gevolgd door een pil

Spread the love

Gevolgd worden door een pil. De farma is er klaar voor!

Het klonk te bizar voor woorden, toen dr. Harari het zei, en velen verwezen het naar het “rijk der fabelen” of deden het af als “complottheorie”.

Dr. Harari is één van de woordvoerders van het WEF en heeft in diverse lezingen gezegd dat we deze tijd zullen gaan herkennen als HET moment waarop volledig nieuwe surveillance zijn intrede deed. Surveillance “onder de huid”, waren zijn letterlijke woorden.

Kijken vanaf 2:50 voor zijn uitspraak

Complottheorie?

Nou… nee. En voor u nu denkt dat dit weer zo’n wappiesite is, lees even rustig verder.

In 2018 kondigde de CEO van Pfizer, Albert Bourla, op het WEF in Davos een pil aan met een afbreekbare biologische chip.

De pil kan verzekeringsmaatschappijen inlichten wanneer hij is ingenomen. Stel je de mogelijkheden en naleving voor!

Albert Bourla, CEO Pfizer, WEF 2018

De pillen zijn op 13 november 2017 door de Amerikaanse FDA goedgekeurd en dus inmiddels al enige jaren op de markt.

De uitspraak van Dr. Harari wordt nu wel griezelig serieus…

Bijbel

Op. 13:28 voorspelde het al. De hele wereld zal misleidt worden door ’toverij’, maar het woord in de grondtekst is “pharmakeia”.

De farmaceutische industrie is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste industrieën ter wereld. En het is een industrie met vele schandalen, fouten, bewuste misleiding en corruptie.

De afgelopen decennia zijn er miljarden betaald aan boetes, schikkingen en schadevergoedingen! Het was dan ook bizar om te zien hoe “de hele wereld” klakkeloos in de ongefundeerde claims over een nieuw vaccin trapte. En hoe het nog steeds doorgaat!

Zuid-Australië bereidt wetgeving voor waarmee overtreders van de coronamaatregelen maar liefst tot $ 70.000,= boete en 2 jaar celstraf kunnen krijgen. En dat voor een virus waarvan inmiddels wel duidelijk is dat het vrijwel onschuldig is.

Surveillance

Wappies noemden het een jaar geleden al. De vrijwel onbekende dr. Harari waarschuwt er al geruime tijd openbaar voor: Surveillance onder de huid.

We kunnen dus nooit zeggen dat we het niet geweten hebben, want het was openbare informatie. Toch denken nog steeds veel mensen, dat het zo ver nooit zal komen en worden dergelijke feiten alsnog naar het rijk der fabelen verwezen.

Maar… Hoe dan? De eerste medicijnen zijn al op de markt! Dan is de volgende stap toch ook vrij eenvoudig te voorspellen?

En hoe ver zitten we dan nog daadwerkelijk af van Op. 13:16-18?

Bron: BlckBx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *