Songfestival 2022

Spread the love

Het songfestival is wel vaker podium voor walgelijke zaken. Last Call Mission heeft de deelnemers van 2022 bekeken.

“Dit heb ik van iemand anders en vond het wel belangrijk om eens goed over na te denken, mocht je naar deze muziek luisteren.

Heb jij ook wel eens een liedje in je hoofd, wat er maar niet uitgaat?
Muziek kan een heel krachtig middel zijn in onze aanbidding van God. Aan de andere kant is ook bekend dat sommige muzikanten letterlijk hun ziel aan de duivel verkocht hebben in ruil voor roem en succes.
Muziek heeft invloed op ons onderbewustzijn. Jimi Hendrix heeft ooit gezegd: ‘Je hypnotiseert mensen en als je ze op hun zwakste moment hebt, kun je op hun onderbewustzijn overbrengen wat wij willen zeggen.’

Het Eurovisie Songfestival 2022 staat voor de deur. Een evenement waar ook veel gelovigen naar kijken en luisteren. Vorig jaar bracht o.a. Cyprus een lied ten gehore waarin de liefde werd verklaard aan de duivel (El diablo). Laten we eens kijken naar deelnemers van dit jaar:

Een aantal landen bekeken

Albanie – Sekret. De in het zwart geklede zangeres heeft slangenogen en vampierstanden. De bijbehorende danseressen hebben duistere tekens op hun hoofd. Het lied gaat over vreemdgaan.

San Marino – Stripper. Letterlijke tekst: “Ik lig in bed met een moordenaar, het is de duivel in een birkin(tas). En ik ga uit me zelf (uittreden uit het lichaam wordt in het satanisme gedaan). Ik draag het kortste rokje wat ik heb. Mijn stoute jongen. Hij is mijn Jezus”. De zanger is in het zwart gekleed met donkere make-up en heeft een tatoeage van een draak op zijn buik.

Griekenland – Die Together. Letterlijke tekst: “Take my heart and rip it out. Bring it to the other side” Slachtoffers uit het satanisme verklaren dat satanisten dit letterlijk doen bij mensen en/of dieren. Hierdoor ervaren cultleden meer macht.

Spanje – Slomo. Nummer gericht op seks. Letterlijke tekst: “Ik maak alle papa’s gek, Ik ben altijd klaar om harten te breken.” In de videoclip wordt tevens het teken 666 gebruikt.

Armenie – Snap. Dit nummer gaat over een vrouw die zich zelf midden in de nacht onder hypnose wil brengen om haar problemen te vergeten. Hypnose wordt o.a in het satanisme gebruikt om slachtoffers mee te krijgen zodat cultleden (meer) controle krijgen over hun slachtoffers.

Italie – Brividi. Letterlijke tekst: “Jij die het bed bevuilt met wijn, jij die in mijn huid bijt met je adderogen”.

Oostenrijk – Halo. Letterlijke tekst: “And I will bring dark to the light.”

Finland – Jezebel. In de bijbel bracht Jezebel de Baäldienst naar Israël. Ze veroorzaakte afgodenverering en morele hoererij. Ze liet alle profeten van Israël doden en nam valse profeten en baälpriesters in dienst. Het betreft een boosaardige, sluwe en schaamteloze vrouw. Letterlijke tekst: “I don’t know how you got in my blood (Jezebel) If you’re the hunter then I’m the prey (Jezebel).”

Frankrijk – Fulenn. Letterlijke tekst: “Ik dans met de duivel, wat maakt het uit?”
De duivelse invloed in (pop)muziek is enorm. Er is een strijd gaande tussen Licht en duisternis. Een strijd om ons leven. Dat heeft Montenegro goed begrepen.

Montenegro – Breathe. “The battle for the life is bigger than you know.”

Wees nuchter en waakzaam

Het is belangrijk om waakzaam en alert te zijn op het gebied van muziek. Wees je bewust waar jij je oren (en die van je kinderen!) voor openstelt. Onschuldig ogende deuntjes en vrolijke melodieën kunnen gepaard gaan met demonische teksten en invloeden.

Gelukkig zijn er genoeg mooie alternatieven waar je wel met een gerust hart naar kunt luisteren.

Dit stukje is geschreven door Last Call Mission”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *