Cheetah pakt 17-jarige

Spread the love

Er is sprake van een toenemend aantal aanvallen van wilde dieren naar mensen toe. Dit incident deed zich voor in Nederland

Volgens sommigen neemt de natuur wraak op ons wanbeleid, maar gezien de tijd waarin we leven zit ik meer te denken aan de voortekenen van Op. 6:8. Niet zozeer voor dit specifieke geval in Nederland, maar wel gezien de wereldwijde toename van dit soort incidenten.

En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was de dood, en het dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaard, met de honger, met de zwarte dood en door de wilde dieren der aarde.

Openbaring 6:8

Dit specifieke geval in Nederland lijkt te zijn veroorzaakt door een ander eindtijdsignaal: Toenemende ongehoorzaamheid. Des te opmerkelijker is dat het Duitse jongens zijn, want Duitsers staan toch over het algemeen bekend als meer gehoorzaam dan Nederlanders.

Deze 17-jarige knul lijkt zich op een plek te hebben bevonden waar hij op dat moment niet thuishoorde. Dat is ongetwijfeld bij Beekse Bergen duidelijk aangegeven. Ook wildroosters liggen er niet voor niets, die kom je in de polder ook regelmatig tegen, maar mogelijk dat stadskinderen niet beseffen waar die voor dienen.

In dit geval had de jongen geluk dat er een dierverzorger aanwezig was die hem redde. Laten we hopen dat dit voor hem en zijn vrienden een goede les is geweest.

Bron: https://www.trending.nl/dieren/cheeta-vergrijpt-zich-aan-17-jarige-jongen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *