Arabieren verwonden 20 maanden oude baby

Spread the love

Arabieren gooien stenen naar een Israëlische auto in Samaria en verwonden een 20 maanden oud onschuldig meisje.

Meisje gewond door stenen gooiende ArabierenArabieren gooiden woensdag 21 september stenen naar een Israëlische auto tussen Migdalim en Tapauch Junction in Samaria en verwondden een 20 maanden oud onschuldig meisje in haar gezicht.

De baby kreeg hulp van medici van de regionale Samaritaanse Autoriteiten en werd naar een ziekenhuis overgebracht. Hoofd van de Autoriteiten Gershon Mesika zei:

De ‘mannen van vrede’ van de Palestijnse moordautoriteit bieden nu meer bewijs, voor degenen die dat nog nodig hebben, wie ze nu werkelijk zijn. We staan tegenover laag-bij-de-grondse terroristen die proberen om baby’s te vermoorden.

Ze houden een olijftak tussen hun tanden, en moordwapens in hun handen. En deze barbaarse terroristen willen ze een staat geven. De Israëlische Natie is sterk, de overheid moet hier van leren en gesterkt worden door zijn geest – nee zeggen tegen buigen en overgave, ja tegen opbouw en het uitdrijven van terrorisme

Een Israëlische burger raakte ligt gewond door de stenen die door de Arabieren werden gegooid toen hij vlak bij Halhoul reed. Drie Arabieren werden woensdagmiddag gearresteerd tijdens confrontaties met beveiligers vlakbij het controlepunt Kalandiya. Eerder gooiden zij stenen naar de IDF en staken banden in brand.

Meerdere tientallen Arabieren gooiden stenen naar grensbewakers bij Har Adar, niet ver van Jeruzalem. Niemand raakte gewond. De agenten gebruikten middelen om de oproerkraaiers uiteen te drijven.

Baby gewond door Arabische stenen

Baby gewond door Arabische stenengooiers

Er wordt opgeroepen om dit bericht en met name de foto’s verder te verspreiden!

 

Bron

Facebook: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=218377288222617&set=a.178421728884840.46357.177660608960952&type=1

Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *