'', "type" => 1, "text" => __('Nederlands (NL)', 'bverse-convert')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NBG51', "type" => 0, "text" => __('NBG 1951-vertaling')); $bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 1, "text" => __('Engels (EN)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'AMP', "type" => 0, "text" => __('Amplified Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEV', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEV)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVD', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVD)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'CEVUS06', "type" => 0, "text" => __('Contemporary English Version (CEVUS06)')); $bible_versions[] = Array("value" => 'ESV', "type" => 0, "text" => __('English Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'GNTD', "type" => 0, "text" => __('Good News Translation (US Version)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'KJVA', "type" => 0, "text" => __('King James Version with Apocrypha, American Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NABRE', "type" => 0, "text" => __('New American Bible, Revised Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NASB', "type" => 0, "text" => __('New American Standard Bible')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NIV', "type" => 0, "text" => __('New International Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NLT', "type" => 0, "text" => __('New Living Translation')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'NRSV', "type" => 0, "text" => __('New Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RSV', "type" => 0, "text" => __('Revised Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RV', "type" => 0, "text" => __('Revised Version 1885')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'ASV', "type" => 0, "text" => __('The Holy Bible, American Standard Version')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'MSG', "type" => 0, "text" => __('The Message')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'WEB', "type" => 0, "text" => __('World English Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMB', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible')); $bible_versions[] = Array("value" => 'WMBBE', "type" => 0, "text" => __('World Messianic Bible British Edition')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 1, "text" => __('Spanish (ES)', 'bverse-convert')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Biblia Dios Habla Hoy (sin notas ni ayudas)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'DHH', "type" => 0, "text" => __('Dios Habla Hoy Versión Española')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BHTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia Hispanoamericana (Traducción Interconfesional)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BTI', "type" => 0, "text" => __('La Biblia, Traducción Interconfesional (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLP', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión española)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'BLPH', "type" => 0, "text" => __('La Palabra (versión hispanoamericana)')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVC', "type" => 0, "text" => __('Reina Valera Contemporánea')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR1960', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1960')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'RVR95', "type" => 0, "text" => __('Reina-Valera 1995')); #$bible_versions[] = Array("value" => 'TLA', "type" => 0, "text" => __('Traducción en Lenguaje Actual')); Stijgende import luxegoederen in Noord-Korea - Eindtijd

Stijgende import luxegoederen in Noord-Korea

Spread the love

SEOUL (AFN) – Ondanks het voortdurende gebrek aan voedsel en de internationale sancties tegen het communistische bewind is de invoer van luxegoederen in Noord-Korea de laatste jaren sterk gegroeid. Dat heeft parlementariër Yoon Sang-hyun van de Zuid-Koreaanse regeringspartij berekend.

Tijdens een zitting van het parlement in Seoul kwam hij met cijfers op basis van gegevens van de Zuid-Koreaanse regering en het buitenland. In 2008 voerde Noord-Korea voor 272,1 miljoen euro aan luxegoederen in. Vorig jaar was dat 446,1 miljoen.

De Verenigde Naties hebben de handel in luxegoederen met Noord-Korea verboden. Dat gebeurde in 2009, nadat het land voor de tweede keer een kernproef had gehouden.

Volgens Yoon is de import toegenomen, nadat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-il in augustus 2008 een beroerte had gekregen. Hij zou zijn medewerkers en andere leden van de elite met onder meer digitale camera’s, dure televisies en sterke alcoholische dranken willen paaien, zodat die instemmen met zijn opvolging door zijn jongste zoon Kim Jong-un.


Reactie:

Dit artikel is mede onder de categorie ‘atheïsme’ geplaatst omdat het communisme zich met het atheïsme heeft verbonden. Door bepaalde groeperingen binnen het atheïsme wordt dit fel bestreden en wordt zelfs gesteld dat de diverse communistische leiders met name christelijk zouden zijn, ondanks de feiten die het tegendeel aantonen.

Daarnaast is dit artikel op onze site geplaatst om de hypocrisie van een communistisch land als Noord-Korea aan de kaak te stellen. In het land is al jaren geen geld voor verdovingen voor operaties, maar er worden miljoenen uitgetrokken voor de actieve vervolging van Christenen in het land. Communisme zou in essentie moeten staan voor een eerlijke verdeling van alle goederen tussen alle mensen. De praktijk en de geschiedenis hebben inmiddels wel geleerd dat, zoals de Bijbel ook leert, de mens daar niet toe in staat is. Noord-Korea is het zoveelste bewijs met de oneerlijke verdeling van een in schandelijke weelde levende elite en een straatarme, onderdrukte burgerbevolking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.