Wanneer wordt de Saudi Apartheid Week georganiseerd?

Spread the love

De Israël Apartheid Week is een jaarlijks terugkerende week waarin de vermeende apartheid in Israël aan de kaak wordt gesteld. Een opmerkelijk initiatief voor wie even door durft te denken.

Feitelijk beslaat de IAW drie weken, van 20 februari tot 11 maart en opnieuw is het een fenomenale mislukking als we kijken naar het gebrek van media aandacht en de energie die de organisatie investeert om de Joodse staat in een kwaad daglicht te stellen.

Ondertussen vindt er elders in het Midden-Oosten, u weet wel, in landen waarvan de inwoners slechts kunnen dromen van de vrijheden die de inwoners van de enige Joodse staat genieten, religieuze discriminatie plaats, en vrouwonvriendelijke normen en waarden worden min of meer gedachteloos geaccepteerd.

Wij sluiten ons aan bij het voorstel van CIF Watch om contact op te nemen met de organisatoren van de IAW om hen te vragen wanneer zij een Saudi Apartheid Week (SAW) organiseren. Maar, realistisch gezien, lijders aan het Israel Obsessive Compulsive Disorder virus, zullen waarschijnlijk zelfs door het meest overtuigende bewijs van de voorsprong van Israël overtuigd kunnen worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.