Miljoenen moslims bekeren zich tot het Christendom

Spread the love

In het recente verleden is er in islamitische landen een tsunami geweest van moslims die zich bekeerden tot het Christendom, waaronder Iran, Pakistan, Nigeria, Somalië en Egypte …

… nu miljoenen moslims in deze landen de leringen van Jezus Christus, de Bijbel, de Tien Geboden en het boek Spreuken als nieuw moreel kompas en basis voor hun leven ontdekken. Dit fenomeen gaat verbazingwekkend vergelijkbaar met de golf van bekeringen tot het Christendom die Rusland vlak voor de val van de Sovjet Unie en het communisme overspoelde.

Veel van deze voormalig moslims die zich bekeerd hebben tot het Christendom hebben hun getuigenis online gezet.

De bekering tot het Christendom gaat in deze islamitische landen niet zonder een hoge prijs te betalen aangezien veel tot het Christendom bekeerden voor hun geestelijke zaak worden gemarteld, maar de tsunami van het Christendom verspreidt zich nog steeds onder de inwoners en islamitische landen. Sommige geleerden vermoeden dat deze epidemie van Christendom wordt gevoed door het verlangen en streven van mensen om zich vrij te maken van menselijke religies en dogma’s en om terug te keren naar de geestelijke lessen van de Christelijke Messias Jezus Christus, wiens Bijbelse claim is dat Hij de Zoon van God en Redder van de wereld is.

Lees verder …

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *