Nederlandse belastingbetaler betaalt Palestijnse geweldsverheerlijking

Spread the love

Een televisieprogramma van de Palestijnse staatstelevisie, gesponsord met Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’, roept op tot geweld tegen Israël.

Onze minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) maakte zich deze week weer druk over dat Israel huizen gaat bouwen op de Westbank. Als reden noemde hij dat dit “niet goed zou zijn voor het wederzijds vertrouwen” tussen Israëliërs en Palestijnen.

Maar ondertussen gaan de Palestijnen gewoon door met het betalen van salarissen aan Palestijnse terroristen die willens en wetens onschuldige Israëlische vrouwen en kinderen hebben opgeblazen. En blijft de Palestijnse Autoriteit, die de baas is op de Westbank, op haar eigen televisie islamitisch terrorisme verheerlijken.

Daar horen wij minister Timmermans echter niet over. Schijnbaar vindt hij dat wel goed voor het “wederzijds vertrouwen”….

In een televisieprogramma op de Palestijnse staatstelevisie op 9 december presenteerden twee tieners het programma ‘Spreek je uit’.

Zij lazen een gedicht voor dat vliegtuigkapingen verheerlijkt, en dat Israël bedreigt:

Volk van Israël, raak niet verstrikt in je arrogantie,
de wijzers van de klok draaien rond en komen terug …
Verwacht ons altijd, verwacht ons juist als je ons het minst verwacht.

Wij zijn op elke luchthaven,
Wij komen in Rome en in Zürich, van achter een rots …
Onze mannen komen zonder waarschuwing, met de woede van de donder.

Zij komen in de mantel van de Profeet Mohammed en met het zwaard van Omar de islamitische veroveraar.
Vergeet nooit, onthoudt altijd, dat Amerika, hoe belangrijk en machtig het ook is, het geen almachtige Allah is.
en dat Amerika met al zijn kracht de vogels niet kan stoppen te vliegen.

Een klein geweer in de hand van een kleine jongen kan een volwassene doden.

(De vermelding van Rome en Zürich in bovenstaand gedicht is een verwijzing naar kapingen door Palestijnse terroristen. In juli 1968 werd El Al vlucht 426 uit Rome gekaapt. In februari 1969 probeerden islamitische terroristen El Al vlucht 432 voor het vertrek uit Zürich te kapen.)

Na het lezen van het gedicht deden de presentatoren de groeten aan NDC – een internationale organisatie die Pyalara, een coproducent van dit tv-programma, subsidieert:

Vandaag begroeten wij de NGO Development Center (NDC) dat ons helpt jeugdkwesties bespreekbaar te maken.

NDC wordt onder meer gefinancierd door een Europees donor consortium bestaande uit Denemarken, Zweden, Zwitserland en Nederland. Terwijl ons land en de EU zich dus in een diepe economische crisis bevinden, gaat Nederland gewoon door met het subsidiëren van Palestijnse televisieprogramma’s waar islamitische terreuracties en vliegtuigkapingen worden bewierookt.

Misschien wordt het tijd dat Frans Timmermans zich daar eens druk over gaat maken. Of wil minister Timmermans soms ook de ETA, de Taliban en Al-Qaida gaan sponsoren?

Bron: Nieuwsbrief Likoed Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *