Antisemitisme onder allochtoonse jongeren

In een uitzending op Nederland 2 met een aantal Turkse moslimjongeren word een beeld geschetst van het antisemitisme onder deze groep. Duidelijk is dat de aan hen vertelde informatie niet klopt, maar uiteraard zijn ze volledig overtuigd van hun eigen gelijk.

Eén van de ‘grappige’ missers die deze jongens verkondigen is dat Joden miljoenen inwoners van Gaza zouden vermoorden. Als u dat afzet tegen het inwoneraantal van Gaza, dan wordt al snel duidelijk hoe slecht deze jongeren geïnformeerd zijn.

Bron

Eén antwoord op “Antisemitisme onder allochtoonse jongeren”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.