Sexy bruiswater

Spread the love

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson ligt op dit moment onder vuur. Tegenstanders van Israël veroordelen haar om haar aandeel in een reclamecampagne voor de Israëlische firma SodaStream.

SodaStream vervaardigt huishoudelijke apparaten, waarmee je met een druk op de knop een koolzuurhoudende drank tevoorschijn tovert. Op 2 februari was de reclamespot in de VS te zien in de pauze van de Superbowlfinale

De Joodse actrice, die het afgelopen jaar al voor de tweede keer tot ‘Sexiest Woman Alive’ werd gekozen, ging op de kritiek in en discussieerde mee. Ze verklaarde dat ze trouw is aan SodaStream:

Ik steun de economische samenwerking en sociale interactie tussen de democratische staat Israël en Palestina. SodaStream is een bedrijf dat zich niet alleen wat van het milieu aantrekt, maar dat ook de vrede tussen Israël en Palestina voor ogen heeft.
In de fabriek in Maale Adumim zijn zowel Joden als Palestijnen werkzaam, en die zijn dus dagelijks met elkaar in contact

Lees het artikel in het maart magazine van Israël Today

Update 17 maart 2014:
Van de site the algemeiner begrepen wij tevens dat zij afscheid heeft genomen van Oxfam, een organisatie die ook in Nederland onder vuur ligt vanwege het exorbitante salaris van directrice Farah Karimi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *