Obama ‘eert’ islam door bezoek bezoek triomfmoskee

Spread the love

Terwijl de wereld zucht onder de aanvallen van jihad-oorlogen en islamitische revoluties, kiest Obama er voor om dit de bekrachtigen door het bezoeken van een ‘triomfmoskee’ die gebouwd is op de plaats van een voormalige kerk

Na de uitspraak van de Hoge Raad van Maleisië over het gebruik van het woord Allah door Christenen. Zij gebruiken dit woord voor God al honderden jaren, maar de Maleisische regering verbood de katholieke krant The Herald het gebruik van dit woord. De krant startte een rechtszaak en won. Moslims reageerden slecht op de uitspraak en en ontstonden rellen en er werden diverse kerken platgebrand.

Kaart Obama de onderdrukking van Christenen in Maleisië aan? Kaart Obama de vervolging van Christenen vanwege een wet die hen verbiedt om het woord allah te gebruiken? Een woord dat Maleisische Christenen al eeuwenlang gebruiken. Kerken zijn platgebrand en Christenen worden genadeloos vervolgd.

Wanneer gaat Obama de plaats van zo’n platgebrande kerk bezoeken?

Lees het hele artikel hier (engels)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.