CAIR neemt burgers onder vuur

Spread the love

Deze multi-miljoenen organisatie walst over burgers heen die op legale wijze bezwaar aantekenen tegen de plannen van de CAIR.

In Michigan waren een aantal buurtbewoners tegen de plannen om een islamitische school en activiteitencentrum te bouwen in hun wijk. Reden van het bezwaar is te verwachten verkeersoverlast, een reden waarom in Nederland plannen jarenlang in de ijskast kunnen worden geplaatst.

De CAIR heeft een andere aanpak dan gebruikelijk, zowel in de VS als in NL. Zij klagen de bezorgde buurtbewoners aan en eisen hun complete privé mailcorrespondentie en andere documenten op en soms een dagvaarding om een verklaring af te komen leggen. Diverse van de aangeklaagden hebben hun mening kunnen geven op een openbare bijeenkomst over deze kwestie en hebben een petitie ondertekend die ingediend bij de gemeenteraad.

Het buurtschap waar de CAIR de school en het centrum willen bouwen, weigerde de aanvraag al en kreeg als tegenprestatie een rechtszaak aan haar broek die er simpelweg op neerkwam dat het buurtschap zou discrimineren.

Lees het hele artikel hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *