Tiener met 1 miljoen volgers gecensureerd door youtube

Spread the love

soph-aka-sewernuggetYoutube legt een populair tienermeisje met bijna 1.000.000 volgers, het zwijgen op nadat zij haar onderbouwde mening geeft over een lhbt-pride.

Andere youtubers reageren inmiddels verontwaardigd op het besluit van youtube en bekritiseren de mate van censuur die wordt toegepast op het platform.

Dit artikel is een vertaling!

Links heeft er geen probleem mee om zich te verschuilen achter activistische tieners, maar alle registers gaan open op het moment dat een rechtse tiener hen bekritiseerd.

Youtube, een dochterbedrijf van Google, heeft een 14-jarige conservatieve tiener volledig van het platform verwijderd omdat zij kritiek leverde op de “Pride Month”.

Soph, op Twitter bekend als @sewernugget, is al eerder door youtube bestraft met een schorsing voor het plaatsen van “gevaarlijke” humor en het maken van grapjes over links-orthodoxisme. Met naar schatting 1 miljoen volgers voordat zij werd afgesloten, werd zij bekend door haar prikkelende humor over onderwerpen als radicale islam, klimaatverandering en pedofilie onder de elite van Hollywood.

Nadat haar kanaal verwijderd was, deden conservatieve deskundigen zoals de presentatrice Lauren Chen van BlastTV (in het originele bericht is hier een verkeerde link geplaatst) die een verslag heeft gedaan, en inhoud heeft beoordeeld en een theorie heeft opgezet waarom zij verwijderd is.

Chen heeft een video van Soph bekeken, “Pride & Prejudice”, die de reden voor haar verwijdering is. In de video becommentarieerd zij de fundamenten van de LHBT-politiek:

Als je het concept van homo-pride aanvalt om wat zij kinderen aan doen, dan zal links reageren door de kritiek aan te vallen als iemand die alle homoseksuelen haat

legt zij uit.

Het is het bepalen van de moraliteit, ze zetten degenen die niet te verdedigen zijn bij de legitiemen, zodat je er niets over kunt zeggen zonder gelijk homofoob te worden genoemd

De video laat vervolgens een jonge jongen zien die in het openbaar, op een homo-pride, een dans doet die “twerking” wordt genoemd.

Soph pakt vervolgens de Bijbel er bij, wat als schokkend ervaren kan worden als het door zo’n jonge en brutale Youtuber wordt gezegd:

Net zoals Kaïn zijn broer vermoorde omdat die het beter deed dan hij, is er wrok tegen heteroseksuele stellen, omdat homo’s weten dat wat voor betekenis zij ook uit hun relaties weten te persen, zij nooit een baken van voortplanting zullen zijn. Daarnaast, omdat zij zich niet voort kunnen planten, moeten ze rekruteren, dus het werkt in hun voordeel om het gezin kapot te maken

De video, en het hele kanaal van Soph, werd kort daarna van het platform verwijderd, met een brief waarin staat:

Ons team heeft de inhoud van uw video’s bekeken en helaas denken wij dat het onze “haatspeech” clausule overtreedt

Daarna haalde Chen een ander account aan, YouTuber 1791, die stelde dat youtube vol met linkse reageerders zit, die minstens net zulke heftige retoriek (als niet erger) gebruiken, zonder dat daar consequenties aan verbonden worden.

Het voorbeeld van 1791 aanhaalt is een zwarte youtuber die er openlijk over praat waarom zij voorstander is van het slaan van nazi’s, “omdat die neiging er niet in hun kinderjaren uit is geslagen”.

De liberale youtuber Steven Bonnell, ook bekend als Destiny, met meer dan 200.000 volgers, heeft ook opgeroepen tot geweld, zoals eerder op “Newsbusters” werd gemeld. Hij heeft dingen gezegd als:

Ik ben doorgeschoven naar het niveau van het gebruik van echt geweld als het om conservatieve mensen gaat. Ja, ik denk dat zij uit mijn f****** land uitgeroeid moeten worden. Ik denk dat zij bewijsbaar f****** duivelse mensen zijn.

Een andere brutale youtuber, Johnny Massacre, heeft een reactie geplaatst op de ban van Soph en youtube veroordeeld voor haar wurggreep op het politieke debat.

Youtube is de machtigste website ter wereld, na Google, die beiden eigendom van hetzelfde bedrijf zijn en zij bepalen gewoon wat mensen wel en wat zij niet kunnen zeggen.

Later voegde hij toe dat Big Tech niets anders is dan

een groepje hardcore liberalen die de stroom van informatie over de hele wereld controleren

Dit artikel is een vrije vertaling van dit artikel op Life Site News.

Dit bericht is voor ons met spoed vertaald door GoldmineMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *