Is het Coronavirus een teken van de eindtijd?

Spread the love

Is het Coronavirus een teken van de eindtijd? Dat is een vraag die veel mensen, vooral christenen, bezig houdt. We zien een wereld in paniek. We zien angst, we zien wanhoop, we zien kwetsbaarheid, maar we zien ook arrogantie, nonchalance.

Als het virus de afgelopen weken één ding liet zien, dan is het wel hoe kwetsbaar de mondiale economie is geworden. Het virus had maar een paar weken nodig om de wereldwijde complexe aanvoerlijnen te ontregelen. Talloze vakantievluchten zijn geannuleerd.

Maar is het Coronavirus nu een teken van de eindtijd? Het antwoord is “ja” en “nee”.
Ja, omdat het de enorme wereldwijde economische gevolgen van het virus toont en de kwetsbaarheid van de mens. Er ontstaan virussen waar geen remedie tegen is. De mensheid krijgt een lesje in nederigheid.

Ja, het Coronavirus is een voorbode van de eindtijd.

Tegelijkertijd geldt “nee”, het Coronavirus is geen teken van de eindtijd. De epidemieën zoals beschreven in de Bijbel met betrekking tot de eindtijd zijn oneindig veel zwaarder. Geen duizenden doden zoals nu bij het Coronavirus, maar vele honderden miljoenen doden. In die zin in dit maar een speldenprikje en hooguit een voorbede van wat komen gaat.

De gevolgen van het Coronavirus zijn nu al ontwrichtend voor de wereldeconomie. Het laat zich raden wat de gevolgen van een ‘eindtijd epidemie’ zullen zijn. Totale chaos. Een hel op aarde

Bron: Het Zoeklicht april 2020

Eén antwoord op “Is het Coronavirus een teken van de eindtijd?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *