Nooit meer natuurlijke immuniteit

Spread the love

Wat wappies al langer vertelden, is nu bevestigd door de Britse overheid: Na dubbele vaccinatie krijg je nooit meer een volledige natuurlijke immuniteit => Je bent veroordeeld tot levenslang…

Interessant verhaal op Twitter MET bronvermelding: Rechtstreeks van de Britse regering.
De Britse regering heeft de waarheid gezegd over het feit dat als je eenmaal een dubbele vaccinatie hebt gehad, je nooit meer een volledige natuurlijke immuniteit kunt verwerven.

In haar “COVID-19 vaccin surveillance rapport” van week 42 geeft het U.K. Health Security Agency op bladzijde 23 toe dat “N antilichaam niveaus lager lijken te zijn bij mensen die infectie oplopen na twee doses vaccinatie.”

Het legt uit dat deze daling van antilichamen permanent is. We weten dat de vaccins de infectie of de overdracht van het virus niet stoppen. Elders in het rapport wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen nu in veel hogere mate worden besmet dan niet-gevaccineerden.

Wat de Britten zeggen, is dat ze nu ontdekken dat het vaccin het aangeboren vermogen van je lichaam om, na infectie, antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus, verstoort

Gevaccineerde mensen lijken met name geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne. Dat is het omhulsel van het virus dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij niet-gevaccineerde mensen

Op de lange termijn zullen mensen die het vaccin nemen veel kwetsbaarder zijn voor eventuele mutaties in het spike-eiwit. Zelfs als zij al een keer of meer besmet en hersteld zijn geweest.

De niet-gevaccineerden daarentegen zullen een blijvende, zo niet permanente immuniteit verwerven tegen alle stammen van het virus nadat zij er op natuurlijke wijze mee zijn besmet. Zelfs al is het maar één keer. Lees het zelf maar… Pagina 23 en 24.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Vaccins zouden eigenlijk neutraliserende antistoffen moeten aanmaken waardoor je actief geïmmuniseerd bent voor specifiek díe ziekte of dat pathogeen. Nu blijkt de realiteit omgekeerd: geen neutraliserende antistoffen alleen maar “polyclonale antistoffen”. Daardoor kun je een heel ongerichte, niet virus-neutraliserende, heftige immuunreactie krijgen, zodra je in aanraking komt met elk ander virus.

Indien de link naar het bestand niet meer werkt is deze op aanvraag ook bij ons te krijgen.

Eén antwoord op “Nooit meer natuurlijke immuniteit”

  1. Waarom komen ze nu pas hiermee naar buiten, zelfs ik wist dit al anderhalf jaar geleden, en ik ben maar een rijinstructeur, zijn ze bang dat hun experiment mislukt en proberen ze zichzelf nu vrij te pleiten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *