Wat gebeurde er achter de schermen?

Spread the love

Dat de opkomst van Europa, wat in sommige talen ondergang betekent, voorspeld is in Daniël zal bij de meeste christenen wel bekend zijn. Maar wat gebeurt er achter de schermen?

Bij de ondertekening van de documenten waren minimaal twee opvallende zaken te bespeuren. Op de eerste plaats moesten alle christelijke symbolen verwijderd worden en triomfantelijk klonk het dat nu het “herstelde Romeinse Rijk” een feit was.

In eerste instantie besteedde niemand er veel aandacht aan, maar hadden we het maar wel gedaan, want gaandeweg bleek dat we een monster hebben gecreëerd. Het Romeinse Rijk was natuurlijk geen democratie en dat blijkt ook Europa niet te zijn. Achter de schermen gebeuren dingen die de Europese burger helemaal niet door heeft!

67% van de Nederlanders stemde tegen de invoering van de euro, 75% tegen de Europese grondwet. En toch hebben we beiden. Was de Brexit voorspelbaar? Ja, want op minimaal één van de ijkpunten in de geschiedenis was Engeland geen onderdeel van het Romeinse Rijk. Nederland en Duitsland op dat moment ongeveer voor de helft.

Pandemie

Van de week las ik een artikel van iemand die een paar dagen vrije tijd heeft geïnvesteerd om eens te kijken wat er allemaal gebeurt is. De hoofdpunten…

12 september 2019

De EU Global Vaccination Summit wordt in Brussel gehouden.
Motto:

In vaccines we trust

Het betreft gezamenlijk Europees beleid en inkoop van vaccins in geval van een pandemie. Tevens een pleidooi voor de grote economische voordelen van deze bedrijfstak voor Europa.

2 maart 2020

Het EU Corona Responseteam wordt opgericht. Negen dagen voordat de WHO de pandemie uitroept.
Doel: Gezamenlijke wetgeving van de vaccinatiestrategie en aanpak binnen de EU.

Voorzitter van dit team is Ursula von der Leyen. De vrouw van Heiko von der Leyen, Medical Director van Orgenesis, een biotech bedrijf gespecialiseerd in cel- en gentherapie.

In december 2021 riep Ursula von der Leyen op dat vaccinatieplicht in Europa besproken moet worden. Tot ca. anderhalf jaar geleden zou zo’n belangenverstrengeling onacceptabel zijn geweest.

17 april 2020

Resolutie binnen de EU inzake de gezamenlijke bestrijdingsmaatregelen.

17 juni 2020

Publicatie van de strategie voor de hele EU, inclusief gezamenlijke inkoop van alle vaccins, 4,6 miljard doses, goed voor alle injecties t/m 2023!

2 december 2020

De EU geeft instructies voor alle lidstaten welke maatregelen kunnen gelden om de winter door te komen.

19 januari 2021

De mededeling dat in de zomer 70% van alle volwassenen gevaccineerd moeten zijn, komt naar buiten.

6 mei 2021

De strategie voor de productie van covid geneesmiddelen in de EU volgt.

1 juli 2021

De beruchte Verordening 2021/953 treedt in werking. Deze regelt de voor alle lidstaten verplichte Coronapas en QR-code om naar andere lidstaten te kunnen reizen. Ook de mogelijkheid om met deze pas gevaccineerden van ongevaccineerden te scheiden.

Deze EU wet verloopt per 1 juli 2022.

18 oktober 2021

De commissie kondigt aan voornemens te zijn om deze wet met minimaal één jaar te verlengen. Volgens Ursula von der Leyen komen we voorlopig niet meer van de coronapas en QR-code af.

16 september 2021

De oprichting van de gezamenlijke Autoriteit Noodtoestanden (HERA) is een feit, met weer von der Leyen als voorzitster en een budget van 30 miljard om productiecapaciteit voor alle vaccins in de EU op te zetten en mandaat voor de EMA voor toezichthouden op EU landen.

22 september 2021

De EU en VS tekenen een verdrag voor de gezamenlijke ontwikkeling, productie en verkoop van covid vaccins om de hele wereld mee te kunnen voorzien. Een mega business model!

Hoofdzaken

Zoals u ziet is er achter de schermen nogal wat gebeurd wat nooit in de kranten heeft gestaan. Bovenstaande zijn slechts de belangrijkste punten. Mogelijk dat dit artikel binnenkort verder uit wordt gebreid met nieuwe punten!

2 antwoorden op “Wat gebeurde er achter de schermen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *