Moeder doodgeschoten

Spread the love

Moeder doodgeschoten door zoontje (10) omdat hij geen VR-bril mocht kopen op Amazon

Een Amerikaanse jongen heeft zijn moeder doodgeschoten omdat hij geen vr-bril mocht kopen op Amazon.

Het opmerkelijke geweldsincident vond plaats in Milwaukee. De 44-jarige Quiana Mann vond het geen goed idee dat haar zoontje (10) een vr-bril zou kopen op Amazon. De moeder weigerde en het jongetje was daar woest over. Terwijl de vrouw de was aan het doen was zag ze haar kind plotseling met een pistool staan. Vervolgens klonk er een schot en werd het slachtoffer geraakt.

De hulpdiensten werden ingeschakeld en kwamen met spoed ter plaatse. De moeder bleek geraakt in haar hoofd en is kort na de schietpartij overleden. De jongen is ondervraagd door de politie en claimde dat het wapen per ongeluk af is gegaan. Later gaf hij toe zijn moeder met opzet te hebben doodgeschoten.

Eerst mocht de jongen nog vanwege zijn erg jonge leeftijd thuisblijven. In de avond bestelde de jongen de vr-bril alsnog en vroeg zijn oma de volgende dag of er al een pakketje was gearriveerd. Daarop werd hij aangehouden en zit momenteel in een jeugdgevangenis. De jongen riskeert een gevangenisstraf van 60 jaar, omdat in Wisconsin ook 10-jarigen als volwassenen berecht kunnen worden.

Hier is verder eigenlijk weinig over te zeggen…

Een broeder zal zijn broeder overleveren ten dode en een vader zijn kind, en kinderen zullen opstaan tegen hun ouders en hen ter dood brengen.

Mattheüs 10:21

2 antwoorden op “Moeder doodgeschoten”

 1. Vreselijk… Dit soort dingen is wel het gevolg ervan dat iedereen daar zomaar een pistool mag hebben… Ook al belachelijk natuurlijk. Erg triest dit…

  1. Beste Bea,

   “Dat iedereen daar zomaar een pistool mag hebben”, is een fabeltje wat hier door de linkse media in stand wordt gehouden. Er geldt al heel lang wel degelijk een onderzoek naar je achtergrond en bij een veroordeling raak je sowieso je wapenvergunning kwijt. Iedereen moet dus officieel een wapenvergunning hebben om een wapen te kunnen kopen.

   Dus sorry, maar je opmerking “belachelijk” klopt dus niet.

   Als je je bovendien in de statistieken verdiept dan blijkt wel meer niet te kloppen aan de berichtgeving. Texas wordt altijd gezien als de staat met het meeste vuurwapens, maar blijkt in de range te zitten waar 40 – 50% van de huishoudens een wapen in huis heeft, terwijl juist een staat als West-Virginia, een democratische staat, in de meer dan 60% range valt.

   De werkelijkheid is dus heel wat genuanceerder dan wat we hier te horen en lezen krijgen.

   Daarnaast zijn er ook nog eens tienduizenden voorvallen bekend waarin gewapende burgers misdadigers wisten te stoppen en vast konden houden totdat de politie kwam. Realiseer je wel dat daar gebieden zijn waar het soms een uur kan duren voordat de politie ter plaatse kan zijn. Jezelf kunnen verdedigen is dus ook soms gewoon absolute noodzaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *