Ontwapend door sharia

Spread the love

Politieke correctheid voorkomt dat het leger opruiing herkent.

Vandaag de dag heeft de verbijsterende ziekte van politieke correctheid de Amerikaanse legerleiding dusdanig geïnfecteerd, dat het een bedreiging voor zichzelf is geworden.

De mentaliteit van politieke correctheid was de basisreden waarom moordenaar van Fort Hood, Majoor Nidal Malik Hasan, niet uit het Amerikaanse leger werd ontslagen na de schokkende PowerPoint-presentatie die hij gaf als onderdeel van zijn opleiding als psychiater. In die presentatie, waarschuwde hij zijn collega’s binnen het leger en leidinggevende van de ‘Reed Army Medical Center’ voor “schadelijke gebeurtenissen” die zouden gebeuren als het leger de grondregels van de islamitische wetgeving niet zou accepteren, en moslims die in het Amerikaanse leger dienden niet de status van gewetensbezwaarden zou verlenen.

Hij ging en beschreef wat hij bedoelde met “schadelijke gebeurtenissen”, verwijzend naar eerdere gevallen waarin moslims hun collega-soldaten vermoordden, spioneerden tegen den VS, deserteerden uit hun eenheden en bevelen weigerden op te volgen. Geen van zijn collega artsen noch zijn leidinggevende rapporteerden zijn opmerkingen, waarschijnlijk uit angst om als racist of intolerant te worden bestempeld, wat in de huidige militaire organisatie het einde van iemands carrière kan betekenen.

Het lijkt er op dat het leger de positie van majoor Hasan omarmd heeft door de onvoorstelbare beslissing om eerste klas soldaat Naser Abdo de status van gewetensbezwaarde toe te kennen. Hij is een 21-jarige soldaat, lid van de eerste Brigade Gevechtseenheid, 101st Airborne Division, op Fort Campbell, die uitzending naar Afghanistan weigerde en claimde dat de islamitische wetgeving het doden van andere moslims verbood.

Het feit dat de sharia volledig incompatible is met de Amerikaanse grondwet en geen wettelijke basis heeft in de VS, werd op de een of andere manier tijdens het besluitvormingsproces van het leger over het hoofd gezien. Sharia is een totalitair wetgevend-militair-politiek systeem dat ontworpen is om elke onderdeel van het leven van een individu te besturen en controleren en is tegengesteld aan ons concept van vrijheid en democratie. Door haar verordeningen is die tegen de overheid.

Door toe te geven aan de eisen van de sharia, heeft het leger stilzwijgend een absurd standpunt ingenomen waardoor moslim militairen feitelijk opgedragen wordt om niet-moslims te doden, maar hen verbiedt moslims te doden. Verder is het een ongelooflijke basis waarop zij de status van gewetensbezwaarden hebben gekregen.

Toen soldaat eerste klasse Abdo in dienst ging, gaf hij in eerste instantie aan dat hij geloofde dat hij soldaat en moslim tegelijk kon zijn. Waardoor is zijn visie gewijzigd? Hij verklaarde dat zijn begrip van islam “veranderd was” toen hij getraind werd voor de uitzending naar Afghanistan. Hij was bezorgd of oorlogvoeren wel het juiste was om te doen.

Dit zou betekenen dat iemand binnen het trainingsprogramma voor uitzending overzee in 2009-10 soldaat eerste klasse Abdo en andere moslims geïndoctrineerd heeft. Zou het een van de moslim geestelijken zijn die door Abdurahman Alamoudi persoonlijk was geselecteerd, die momenteel een celstraf van 23 jaar uitzit? Hij werd veroordeeld voor terrorisme gerelateerde aanklachten en er werd bewezen dat hij een belangrijk financier van al Qaeda was, en groot supporter van de terroristische organisaties Hamas en Hezbollah.

Ten gevolge van zijn goede betrekkingen met het Witte Huis ten tijde van Clinton had Alamoudi een leidende rol in de oprichting van het programma van moslim geestelijken. Hij bepaalde welke moslim geestelijken in het Amerikaanse leger mochten dienen. De geestelijken zijn nooit doorgelicht. Dit, samen met een verslag hoe militair moslim personeel momenteel wordt geïndoctrineerd, zou aanleiding moeten geven tot diepgaand onderzoek.

Wie hielp het leger om te komen tot deze onvoorstelbare stellingname om soldaat eerste klasse Abdo een gewetensbezwaarde te noemen? Ik vermoed dat het leger hulp heeft gekregen van haar moslim “outreach partners”, waarvan het geloofd dat zij in het belang van Amerika handelen. Dat zou klassieke ondergrondse jihad op zijn best zijn.

Door soldaat eerste klasse Abdo de status van gewetensbezwaarde te geven, heeft het leger stilzwijgend een belangrijk dogma van de jihad geaccepteerd, die ook onderschreven wordt door al Qaeda en andere terroristische organisaties, waarin staat dat elke inval door niet-moslims in moslim-landen alle moslims verplicht om de “bezetters” te bestrijden. Dit standpunt wordt gedeeld door de Afghaanse president Hamid Karzai, die de Amerikaanse inspanningen in Afghanistan “niet-welkome buitenstaanders”, oftewel bezetters, heeft genoemd.

Het Amerikaanse leger is het beste ter wereld. Het staat voor het beste van Amerika. We hebben vele moslims die eervol dienen in het Amerikaanse leger en hun dienstbaarheid mag niet overschaduwd worden door soldaat eerste klasse Abdo’s gewetensbezwaarden toewijzing. Zijn ontslag uit het leger staat momenteel stil doordat hij is aangeklaagd wegens het in bezit hebben van kinderporno. Dat is niet verbazingwekkend: sharia staat van meisjes jonger dan negen jaar toe, in feite gelegaliseerde pedofilie.

Bron: Atlas Shrugs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *