Rechtbankdocumenten wijzen op link van flottielje organisatoren met terreur

Spread the love

Amin Abou Ibrahim, ook bekend als Amin Abou Rashed, is een van de belangrijkste organisatoren van de ”Freedom Flotilla 2″ en oprichter van de ECESG, een belangrijke, in de flottielje participerende, organisatie.

Recentelijk heeft De Telegraaf Abou Rashed genoemd Abou Rashed als het “brein achter de flottielje”, en merkte op dat de, volgens een Nederlandse journalist die had opgetrokken met de organisatoren van de flottielje, de rol van Abou Rashed als belangrijkste supporter geheim was gehouden totdat alle schepen in Griekenland waren aangekomen. Eerder dit jaar citeerde Ma’an hem als actievoerder in een artikel over de komende flottielje .

Lees hier het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *