Vervolging van kinderen

Spread the love

Vervolging is voorspeld in de laatste dagen. Zogenaamde mensenrechtenorganisaties hebben hun handen vol aan de Palestijnen, maar zijn opmerkelijk stil als het gaat om vervolging van Joden en Christenen. Maar zoals nu blijkt zelfs wanneer het gaat om vervolging en verdrukking van kinderen.

Kinderen zijn altijd de dupe van de machtsstrijd of het eigenbelang van volwassenen. In het westen zijn kinderen vaak de dupe door misbruik, gebrek aan aandacht en pesterijen, maar in andere landen worden vaak zelfs kinderen vervolgd om hun geloof of het geloof van hun ouders. Een paar berichten uit een Open Doors brochure over de Open Doors-dag op 5 november 2011 in de IJsselhallen te Zwolle.

Mehmet(8), Egypte
Mehmet leidt een dubbelleven. Op school moslim, thuis christen

Kai (12), Laos
Kai kan niet meer naar school. Zijn vader, die dominee is, zit gevangen en nu moet Kai de kost verdienen.

Blessing (12), Nigeria
De vader van Blessing werd vermoord tijdens een aanval op de kerk

Seok (9), Noord-Korea
Seok vertelde onder druk van politie-agenten waar zijn Bijbel verstopt lag. Met zijn hele familie is hij naar een strafkamp gebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *