Moslim ‘verkrachtingsgolf’ in Oslo, ministers geven Israël de schuld

Spread the love
Knut Storberget geeft Israël schuld van islamititsche verkrachtingsgolf
Knut Storberget geeft Israël schuld van islamititsche verkrachtingsgolf

 

Het is helaas niet meer verbazingwekkend omdat de Noorse waanzin al vaker is beschreven op andere sites, en dit ‘incident’ is slechts één in een lange lijst.

 

 

 

 

Rapport: 45 van de 48 recente verkrachtingen in de Noorse hoofdstad werden gepleegd door moslims, maar Noorse ministers denken dat dit slechts ‘pro-Israëlische propaganda’ is …

Noorwegen lijdt onder een niet eerder geziene golf van verkrachtingen van lokale vrouwen, die volgens Yehuda Bello hoofdzakelijk worden gepleegd door Moslim immigranten, een Israëlische blogger die zich onder meer richt op Noorwegen.

Bello, die Noors begrijpt en Noorse contacten heeft, rapporteerde dat er alleen al in Oslo van januari tot eind oktober 48 verkrachtingen zijn bevestigd, waarvan er 45 zijn gepleegd door moslims. In de eerste zes maanden van 2011 beklaagden in Oslo 208 vrouwen zich over verkrachtingen en pogingen tot verkrachting. In heel Noorwegen werden 929 verkrachtingen en poging tot verkrachting gerapporteerd sinds het begin van dit jaar, voegde hij er aan toe.

De nieuwe Vikingen

Bello merkt op dat Noorwegen ‘voorloopt als land wat rechten aan vrouwen toekent’. Maar, voegt hij er aan toe, ‘de politiek correcte verrotting’ blokkeert de mogelijkheid om deze door moslims gepleegde verkrachtingen te rapporteren. “Ze worden ‘niet-westers’, ‘donker getint’, ‘Midden Oosters’, etcetera genoemd”.

Nadat een politierapport in Oslo stelde dat moslims Noorse vrouwen verkrachtten uit religieuze overtuiging dat ze dit moesten doen, barstte er een stormachtig publiek debat los, aldus Bello, en “de ministers, waarvan de meesten bekende antisemieten zijn, claimden dat het rapport en zijn publicatie Israël en zijn politiek van bezetting steunden”.

De Noorse minister van justitie verdedigde het politierapport, maar zei ook

Israël zal wel blij zijn om hier over te horen

Bello zegt dat vrouwen de deur niet meer uit durven nadat zonsondergang en dat velen hun haar zwart hebben laten verven, vanwege de overtuiging dat blond door de verkrachters aantrekkelijker wordt gevonden. Sommigen hebben traangas bij zich, ook al is dit tegen de wet.

Bron: Tundra Tabloids

Eén antwoord op “Moslim ‘verkrachtingsgolf’ in Oslo, ministers geven Israël de schuld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *