Long time no see…

Spread the love

Het is inderdaad al weer enige tijd geleden…

Dat er iets op deze site gepost is. Door persoonlijke omstandigheden heeft dit project (en andere) te lang stil gelegen, maar op social media was ik al wel weer actief en dat heeft me laten zien dat de noodzaak voor deze site actueler is dan ooit! Discussies over valse leringen waarin mensen op een gegeven moment geen argumenten meer hebben en dan met modder gaan gooien vallen wat mij betreft onder de zinloze discussies waar de Bijbel voor waarschuwt.

Het is mijn bedoeling om via deze site informatie te geven over dit soort onderwerpen, zodat u deze informatie van mijn site kunt kopiëren als reactie. Graag natuurlijk wel met bronvermelding!

Naast deze site beheer ik ook een site over religies. Gezien de tijd waarin we leven lijkt het mij beter om die twee te combineren, dus in de loop van de tijd zal ik de berichten van die site aan deze toe gaan voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *