Nederland stopt begrotingssteun aan Palestijnen vanwege terroristenbeloningen

Spread the love

mahmoud abbasNederland stopt met ingang van het komende jaar met de begrotingssteun aan de Palestijnse Autoriteit.
Dit vanwege de riante beloningen die zij uitbetaalt aan Palestijnse (zelfmoord)terroristen.

Bij die beloningen geldt: hoe meer Israëli’s vermoord zijn, hoe hoger de beloning is.

Vorig jaar had de Tweede Kamer een motie aangenomen dat de regering nog een jaar de tijd kreeg om de Palestijnse Autoriteit te overtuigen om te stoppen met deze perverse beloningen voor moord en terreur. Er hebben circa 20 gesprekken plaats gevonden.

Zoals te verwachten was, is dit de Nederlandse regering niet gelukt.
Want terreur en terroristen zijn de trots van de Palestijnse Autoriteit.

Zo verklaarde de Palestijnse president Mahmoud Abbas op 10 augustus jl. het volgende, in een filmpje op zijn Facebook pagina [klik hier voor de beelden]:

“Wij zijn het er niet mee eens zijn dat zij onze martelaren als terroristen beschouwen.
Dat zijn onze martelaren [terroristen die zijn omgekomen in de strijd tegen de ongelovigen], de martelaren van ons vaderland!

Wij zijn het er ook niet mee eens dat zij ook maar één cent van hun geld moeten inleveren. Al het geld zal naar hen toegaan – omdat de martelaren, de gewonden en de gevangenen voor ons heiligen zijn.”

Naar aanleiding van noodzakelijke bezuinigingen had Mahmoud Abbas eerder dit jaar zelfs al verklaard dat als vrijwel al het geld van de Palestijnse Autoriteit op zou zijn, de beloningen aan terroristen dan nog uitbetaald zouden blijven worden.

Voor zover bekend is Nederland nu het derde land – na Israël en de Verenigde Staten – dat de geldstroom aan de Palestijnen inperkt vanwege hun riante beloningen aan terroristen.

Likoed Nederland vroeg met een persbericht in mei 2011 voor het eerst aandacht voor deze walgelijke Palestijnse praktijk, die neerkomt op een kopgeld voor het vermoorden van Joden.

Op 3 juli 2014 leidde dit tot een kamerbrede motie dat hier een einde aan moest komen.
Toch gingen de betalingen onder de ministers van Buitenlandse Zaken Timmermans en Koenders (PvdA) gewoon door. Vijf-en-een-half jaar (!) na de motie is er dan echter eindelijk resultaat.

Het is triest dat het door Nederland mede-financieren – en dus aanmoedigen – van terreur zo lang door kon gaan.

Lucratief

Terrorist is een goede baan in dienst van de PLO. Hieronder de inkomensverschillen tussen een beroep wat op zou moeten bouwen (als we de antisemitische propaganda waar veel lessen meer doorspekt zijn even buiten beschouwing laten!) en een baan die per definitie sloopt en destructief is.

Inkomensverschil tussen onderwijzer en terrorist

Bron: Nieuwsbrief Likoed, 24 november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *