Wat voor keus heb je als je omringd wordt door vijanden?

Israël overweegt een muur te bouwen langs een deel van de grens met Libanon. De muur moet voorkomen dat sluipschutters mikken op nieuwe flats bij de grensstad Metulla. Functionarissen van Israël, Libanon en de Verenigde Naties overleggen hierover, aldus militaire bronnen dinsdag.

Israël overweegt muur bij Libanon

De muur zou 5 meter hoog moeten worden en worden voorzien van elektronische apparatuur.

Israël heeft al een omstreden muur langs de Palestijnse gebieden. Premier Benjamin Netanyahu meldde zondag nog dat hij een hoog hek wil langs de grens met Jordanië. Momenteel bouwt het land versneld een muur langs de grens met Egypte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.