Wil je het salaris van een generaal?

Spread the love

Word Palestijnse moordenaar!

Israël en de Palestijnen onderhandelen weer met elkaar over vrede. In het kader daarvan zijn er 52 Palestijnse terroristen vrijgelaten.

Al deze terroristen ontvangen van de ‘gematigde Palestijnse president’ Abbas een bonus van 50.000 dollar. Plus, als extra bonus: een topbaan bij de Palestijnse Autoriteit!

Wie betaalt dat? Onder andere Nederland natuurlijk, dat jaarlijks 65 miljoen euro Nederlands belastinggeld doneert aan de Palestijnse Autoriteit. Eerder werd al bekend dat 6% van de totale overheidsuitgaven van de Palestijnse Autoriteit opgaan aan het betalen van salarissen van terroristen. Dat zal door dit besluit alleen maar verder oplopen.

Israël heeft deze 52 Palestijnse moordenaars vrij gelaten, omdat Abbas anders weigerde om over ‘vrede’ te onderhandelen. Hoe het vrijlaten van moordenaars ‘vrede’ bevordert is een typisch Palestijns mysterie. Alle 52 waren veroordeeld voor poging tot moord dan wel daadwerkelijke (vaak meervoudige) moord, voornamelijk op Israëlische burgers.

Neem bijvoorbeeld de moord op Jitschak Rotenberg. Rotenberg was een van de slechts 59 Joden die er in slaagden om vernietigingskamp Sobibor te overleven, waar honderdduizenden werden vergast. Na zijn ontsnapping vocht hij met de partizanen tegen de nazi’s, en ook dat overleefde hij.

Maar als 67-jarige werd hij uiteindelijk in Israël alsnog vermoord omdat hij een Jood was.

Een Palestijnse terrorist hakte met een bijl op zijn nek. Deze Palestijn is net als de andere 52 vrijgelaten moordenaars door Abbas persoonlijk gekust en uitgeroepen tot Palestijns rolmodel: ‘helden van de Palestijnse zaak’.

En nu krijgen hij en zijn makkers ook nog een riante bonus van 50.000 dollar en een topsalaris. Afhankelijk van de tijd dat ze gevangen zaten zal het salaris variëren tussen dat van Palestijns brigadegeneraal en dat van een generaal.

Blijkbaar wil Abbas zo stimuleren dat nog meer Palestijnen voor een carrière als Jodenmoordenaar kiezen. En Nederland vindt het blijkbaar best om die Palestijnse moordzucht met belastinggeld te financieren!

Bron: likoed.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *