Biden krijgt voorlopig geen overheidsgeld voor overgangsperiode

Spread the love

De stigmatisering druipt er bij nu.nl weer van af…

De Amerikaanse media hebben Biden zaterdag tot winnaar van de verkiezingen uitgeroepen.

De arrogantie van de linkse media kan nauwelijks duidelijker worden. De media hebben een verslaggevende taak, geen bepalende taak, dus het feit dat de biased Amerikaanse media Biden tot winnaar hebben verkozen, is totaal nietszeggend. De copy-past “journalisten” van tegenwoordig eigenen zich op arrogante wijze een rol toe die hen niet toekomt.

De GSA is een op papier neutrale organisatie, die de nieuwe president in de twee maanden voor de installatie moet helpen alvast belangrijke functies binnen de regering in te vullen.

Een typerende beschrijving, want bij artikelen over Biden wordt de uitdrukking “op papier” weg gelaten. Feit is dat de GSA een onafhankelijke organisatie is, die pas geld uit gaat geven op het moment dat de winnaar bekend is.

De winnaar is niet bekend, want beide kandidaten hebben het recht om de uitkomst van de verkiezingen in twijfel te trekken, en feitelijk doet Trump precies wat Hillary Clinton aan Biden adviseerde, dus eigenlijk volgt hij keurig hun eigen advies op.

Laten we niet vergeten dat een dergelijke situatie zich voor heeft gedaan ten tijde van Al Gore. Dus uniek is het ook al niet meer…

Ook presenteert Trumps campagneteam mogelijk overlijdensberichten van mensen namens wie toch zou zijn gestemd.

Niet “zou zijn” gestemd. In Pennsylvania is al bekend dat dit gebeurde, en dat is ook al uitgezonden op de televisie in de VS. Maar desondanks houden ook daar de linkse media vol dat er geen fraude zou zijn gepleegd.

Hij vindt dat media Biden te snel tot winnaar hebben uitgeroepen.

Daarover zouden de vertrouwelingen van de president van mening verschillen. Zijn schoonzoon Jared Kushner en first lady Melania hebben Trump volgens CNN geadviseerd zich neer te leggen bij zijn nederlaag.

En hij heeft gelijk. Van de ene kant omdat er nog steeds geteld wordt, daarnaast omdat diverse staten zelf al hebben aangegeven een hertelling te gaan doen, daar weer naast omdat de signalen over fraude overduidelijk zijn, en tot slot – nogmaals – zijn het niet de media die een winnaar kiezen.

En het hele CNN-verhaal is natuurlijk ronduit lachwekkend. Alsof Melania de telefoon zou hebben gepakt om CNN te bellen om te zeggen dat zij het er niet mee eens zou zijn. En bovendien verklaart zij zelf via Twitter het tegenovergestelde….

Dus… wederom zakt nu.nl door het ijs en misleidt zij haar lezers op grove wijze.

Link

Deze link kreeg ik doorgestuurd… Ik heb er kleine stukjes van bekeken, maar wat ik gezien heb lijkt me voldoende om hem te delen.


https://www.stopworldcontrol.com/election

Bron

https://www.nu.nl/verkiezingen-vs/6089212/biden-krijgt-voorlopig-geen-overheidsgeld-voor-overgangsperiode.html

Disclaimer

Dit artikel is geschreven op basis van de quotes uit het artikel in de link. Het is inmiddels meer dan eens voorgekomen dat nu.nl na publicaties die kritiek uiten hun artikelen, uiteraard zonder bronvermelding, want arrogant, aanpassen. Daarom hieronder een kopie van de volledige tekst waar dit artikel op gebaseerd is.

Biden krijgt voorlopig geen overheidsgeld voor overgangsperiode

Het team van de nieuwgekozen Amerikaanse president Joe Biden krijgt voorlopig geen geld van de overheid om de transitie van de macht de komende maanden goed te regelen. De General Service Administration (GSA), die dit moet regelen, wil wachten en het geld pas vrijgeven als definitief duidelijk is dat Biden heeft gewonnen.

De Amerikaanse media hebben Biden zaterdag tot winnaar van de verkiezingen uitgeroepen. Maar de zittende president Donald Trump weigert zijn nederlaag te aanvaarden. Hij gaat hertellingen aanvragen en claimt zonder onderbouwing dat er verkiezingsfraude is gepleegd.

De GSA is een op papier neutrale organisatie, die de nieuwe president in de twee maanden voor de installatie moet helpen alvast belangrijke functies binnen de regering in te vullen. Op deze manier kan een president direct na de inauguratie goed van start gaan.

Een nieuwe president moet bijvoorbeeld zo’n vierduizend belangrijke vacatures invullen. Een kwart daarvan moet door de Senaat worden goedgekeurd. Het is gebruikelijk dat de GSA de nieuwe regering met financiële steun op weg helpt zodra er een winnaar is aangewezen.

Het is onduidelijk wanneer Bidens team wel hulp krijgt

De instantie stelt dat er nog geen winnaar is aangewezen zolang Trump zijn nederlaag niet aanvaardt. Emily Murphy, het hoofd van de GSA, is door Trump aangesteld. Zij kan niet zeggen wanneer Bidens team het geld en de logistieke steun wel ontvangt. Zijn team heeft “in het belang van de Amerikaanse veiligheid en economie” aangedrongen op snelle hulp.

Het campagneteam van Trump houdt vast aan de bewering dat bij de verkiezingen fraude is gepleegd. Er wordt overwogen manifestaties te houden in de stijl van verkiezingsbijeenkomsten, melden Amerikaanse media als Axios en CNN op basis van ingewijden. Ook presenteert Trumps campagneteam mogelijk overlijdensberichten van mensen namens wie toch zou zijn gestemd.

Trump kondigde diverse rechtszaken in doorslaggevende staten aan

Trump houdt vol dat hij de echte winnaar van de presidentsverkiezingen is. Zijn team is in meerdere staten naar de rechter gestapt. De president verloor in meerdere belangrijke staten maar net van zijn Democratische uitdager Biden. Trump benadrukte eerder in een verklaring dat er stemmen herteld zullen worden en dat er rechtszaken worden gevoerd. Hij vindt dat media Biden te snel tot winnaar hebben uitgeroepen.

Daarover zouden de vertrouwelingen van de president van mening verschillen. Zijn schoonzoon Jared Kushner en first lady Melania hebben Trump volgens CNN geadviseerd zich neer te leggen bij zijn nederlaag. Zijn zoons Donald jr. en Eric denken daar anders over en proberen aanhangers te mobiliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *