Joodse leraar mishandelt in Parijs

Spread the love

Frankrijk is, net zoals zo ongeveer heel Europa, weer eens niet veilig gebleken voor Joden, reden voor hen om te vluchten. Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom er een Jood na de Tweede Wereldoorlog zou willen blijven. Europa heeft een probleem, en dat hebben ze nooit opgelost.

 

De aanval vond plaats op donderdagavond, aldus een rapport van het in Drancy gevestigde Bureau voor Nationale Waakzaamheid tegen Antisemitisme, een groep die antisemitisme signaleert.

Eén van de aanvallers trok het overhemd van het slachtoffer open en tekende met een zwarte markeerstift een swastika op zijn borst

schreef de president van de BNVCA Sammy Ghozlan in het rapport (Times of Israel).

Deze gewelddadige aanval komt vlak na de verjaardag van de slachtpartij op Joodse kinderen en een rabbijn (zie foto boven) bij een Joodse school in Toulouse door een toegewijde moslim. Op een herdenking op woensdag om deze aanslag te herdenken, noemde de Franse minister van Binnenlandse Zaken het extreme anti-Zionisme wat in de Franse media en het publieke domein verschijnen “een uitnodiging voor antisemitisme”.

Ik heb hier al vaker over geschreven. De Holocaust, een Duits initiatief, werd uitgevoerd door elk Europees land. Er waren Nederlandse nazi’s, Poolse nazi’s – Europa besloot als continent dat het een goed idee was om van de Joden af te komen. Holland had de hoogste graad van collaboratie met de nazi’s, hoger dan enig ander land in West-Europa. 95% van de Nederlandse Joden werd vermoord.

Lees het hele artikel hier.

Bron: Pamela Geller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *